GÜNDEM Haber Girişi : 19 Mayıs 2018 17:45

KARAKUŞ' BÜTÜN DİYARBAKIR HALKI SAHADA YERİNİ ALACAK’

KARAKUŞ' BÜTÜN DİYARBAKIR HALKI SAHADA YERİNİ ALACAK’
D.BAKIR- Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı İş Adamı Şeyhmus Karakuş, pazar günü yapılacak olan ve Başbakan Binali Yıldırım’ın da katılacağı ‘Büyük Kudüs Buluşması’nı sabırsızlıkla beklediklerini belirtti.
Açıklamalarda bulunan Ak parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı Şeyhmus Karakuş, 20 Mayıs Pazar günü yapılacak olan ‘Büyük Kudüs Buluşması’na bütün Diyarbakır halkının davetli olduğunu belirterek şunları söyledi: 
‘Cenab-ı Allah’ın izniyle, Pazar günü saat 16.30’da hepimiz İstasyon Meydanında buluşacağız. Bu büyük buluşmada, zalimlere, onların yardakçılarına, piyonlarına, kısacası İslam ve İnsanlık düşmanlarına olan demokratik tepkimizi en sert perdeden haykıracağız. Zulmün her türlüsünü yaparak, yanına kar kalacağını düşünen İsrail, dünya lideri sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın sert tepkileri karşısında neye uğradıklarını şaşırdılar. 
 
‘DİYARBAKIR HALKI,SAYIN BAŞBAKANIMIZ’I BAĞRINA BASACAK 

Sayın Başbakanımız Binali Yıldırım, Diyarbakır'a teşrif ederek, bu mezalime olan tepkisini, bütün dünyaya bir kez daha anlatacak. 
'Zulme lanet ve Kudüs'e destek' buluşması, aynı zamanda Ak hareket’e gönül vermiş olanları da Mukaddes kent Diyarbakır’da buluşturacak. 
İnşallah, meydanlarda yüz binlerle, ekran başında ise milyonlarla beraber gönül ve hedef birlikteliği yaparak, insan görünümlü Siyonist canavarlara bir kez daha bütün dünyanın gözü önünde haddini bildireceğiz. 





Biliyorsunuz 17 Mart'ta Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan, teşrif ettiğinde Diyarbakır olarak kendisine layık bir karşılama, ağırlama ve uğurlama gerçekleştirmiştik. 
Aynı coşkuyla, heyecanla ve yüz binlerce vatan sevdalısı olarak, İstasyon Meydanı’na akacak, zulmü telin edip, Kudüs’ü Muhammed’i Güllerle selamlayacağız. 
Sadece Ak partililer değil, inanıyorum ki, diğer bütün siyasi partilere mensup hemşehrilerimiz de İstasyon Meydanı’nda yerlerini alarak, İsrail nobranlığı ve barbarlığına tepkisini en yüksek dile getirecektir. 
Kudüs konusu, bizim için Mübarek bir konudur. O nedenle, hangi düşünceye mensup olursak olalım, Pazar günü kol kola meydanlarda yerimizi alarak, Diyarbakır’dan Kudüs’e bir sevgi köprüsü oluşturacağız. 
Bu duygu ve düşüncelerle, bütün güzelliklere layık olan saygıdeğer halkımızı en kalbi duygularımla selamlıyor, Cenab-ı Rabbim’den, ülkemize ve bütün İslam Alemi’ne, sağlık, mutluluk ve esenlikler niyaz etmesini diliyorum’. 
 
 
ÖZEL HABER.YILMAZ ACU 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.