GENEL Haber Girişi : 15 Temmuz 2020 12:51

‘KAOS GİRDABINA ULUSÇA ENGEL OLDUK’

‘KAOS GİRDABINA ULUSÇA ENGEL OLDUK’
D.BAKIR- Karakuş Gold Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş, ‘15 Temmuz Demokrasi ve Milli Birlik Günü’ dolayısıyla, yazılı bir mesaj yayınladı.
15 Temmuz’un sene-i devriyesinde, Aziz milletimizin 15 Temmuz Şehitlerimizi Anma ve Milli Birlik Günü’nü en halisane duygularımla kutluyorum’ diyen Karakuş Gold Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş, mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları ile indiğimiz meydanlarda genciyle, yaşlısıyla, kadınıyla çocuğuyla, siyasi ideoloji gözetmeksizin, tek nefes, tek yürek bir şekilde milli iradeye sahip çıktık.

İslam Dünyası’nın gururu olan, her karış toprağı şehitlerimizin kanları ile sulanan bu Cennet vatanımızı bedeli ne olursa olsun sonuna kadar savunmaya kararlıyız. Fetö/PYD yapılanması olarak adlandırılan hainler güruhu, Anayasal düzeni askıya alarak yönetime el koyma girişiminde bulundular. Ancak Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın vakur duruşu ve cesur demokrasi çağrılarının yanı sıra, Aziz milletimizin feraset, cesaret ve kararlılığıyla bu girişim boşa çıkarıldı. 

Milletimizin dik duruşu ve kahraman kolluk güçlerimiz sayesinde bir gecede bastırılan bu kirli darbe teşebbüsü sonucunda çoğunluğu sivil vatandaşımız olmak üzere, asker ve polislerimiz şehit olurken, üç bine yakın vatandaşımız da yaralandı. Eğer 15 Temmuz gecesi halkımız meydanlara inerek, hain darbe girişimine direnmeseydi, ülkemizin kuruluşundan beri kazandığı demokrasi birikimi kaybolacak ve devletimiz büyük bir tehlike ile karşı karşıya kalacaktı. Aziz milletimiz 81 ilde gösterdiği ferasetli ve dik duruşuyla, bir an bile düşünmeden canını ortaya koyarak, hainlere geçit vermedi.

Bu ihaneti asla unutmadık, unutmayacağız ve unutturmayacağız. Vatanımızın huzuru ve refahı, devletimizin ve milletimizin bekası uğruna gözünü kırpmadan canını veren tüm şehitlerimize, Cenabı Allah’tan rahmet, gazilerimize de acil şifalar ve hayırlı uzun ömürler diliyorum.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.