ASAYİŞ Haber Girişi : 31 Ağustos 2019 20:32

“KAHVALTICI ALAADDİN USTA'DAN AMEDSPOR'A KAHVALTI JESTİ“

“KAHVALTICI ALAADDİN USTA'DAN AMEDSPOR'A KAHVALTI JESTİ“
Yaklaşık 35 yıldan bu yana, enfes ve zengin içerikli kahvaltı çeşitleriyle, Diyarbakır ve Bölge halkına hizmet sunan Kahvaltıcı Alaaddin Usta, örnek bir davranışa daha imza attı.
Hazırladığı meşhur kahvaltıcı menüsüyle, Türkiye’nin muhtelif yerlerinden gelen davetliler tarafından beğeni toplayan Kahvaltıcı Alaaddin Usta, bu kez Amedspor’a ‘Moral Kahvaltısı’ organize ederek, bir kez daha gönülleri fethetti. 



Pazar günü oynanacak zorlu Eyüpspor maçı öncesi, Amedspor'u, işletmesinde ağırlayan Alaaddin Kılıç’ın bu nazik davetine, Amedspor Kulüp Başkanı, Yönetim Kurulu üyeleri, teknik heyet ve 45 kişiden oluşan futbolcu grubu tam kadro olarak katıldılar. Spor Toto 2. Lig Kırmızı Grup'ta Pazar günü sahasında, Sancaktepespor’u konuk edecek yeşil-kırmızılı kulübün başkanı Metin Kılavuz, ‘Diyarbakır İlimizin medarı iftiharı olan Alaaddin Ustamızın bu nazik davetine teşekkür ediyor ve örnek teşkil etmesini diliyoruz. 


 
 
Bu tür dayanışma ve kaynaşma amaçlı etkinlikler, son derece önemlidir. Amedspor olarak, İlimizi sportif arenada en iyi şekilde temsil etmenin mücadelesini veriyoruz. 'Amedspor sensin' kampanyamızın görmüş olduğu ilgi, bizleri fazlasıyla memnun ediyor. Sancaktepe maçı için hazırız. 33 bin kişilik statta oynayacağız. 1 Eylül Pazar günü akşam oynayacağımız bu zorlu müsabakaya tüm halkımızı davet ediyoruz. Formaları ile atkıları ile coşkuları ile gelsinler. 2012'de de yine böyle bir sosyal sorumluluk projesine imza atan Kahvaltıcı Alaaddin Usta, gerçekten kentimiz açısından bir değerdir. 2012'de biz yine Alaaddin ile kahvaltıyla birlikte başlatmıştık sezona. Takımımız o zaman Türkiye'de rekor kırmış ve 15 maç üst üste kazanmıştı. Umarız ve dileriz bu sezonda yine öyle bir başlangıç olur.  


 
Yeni sezonun ilk maçında hep birlikte buluşarak ve galibiyete imza atarak başlamak istiyoruz.’ Kahvaltıcı Alaaddin Kılıç ise şunları söyledi: ‘Amedspor ve diğer bütün takımlarımıza, yeni sezonda başarılar diliyorum. Amacım, bu tür dayanışma programlarıyla, İlimiz sporuna ve sporcularına katkıda bulunmak. Bu tür programlarımızı, sezon içinde yer yer gerçekleştirip, spor camiamıza olan desteğimizi sürdüreceğiz.’ Amedspor ekibi, kahvaltı sonrası Kahvaltıcı Alaaddin Kılıç’a teşekkür edip, Hz. Süleyman Cami'ni ziyaret ederek, yeni sezon için dua ettiler. Kazasız belasız ve sakatlık yaşamadan bir sezon geçirmek için dua eden Amedspor kafilesine, vatandaşların da bir hayli ilgi gösterdiği gözlendi. 
 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.