GENEL Haber Girişi : 03 Kasım 2018 18:13

"Kadıköy'e en büyük yatırımları AK Parti gerçekleştirdi"

AK Parti Kadıköy İlçe Başkanı Av. Aydoğan Ahıakın,Kadıköy Belediyesinin çalışmaması ve yönetilememesi nedeniyle Kadıköy’ün eskidiğini ve hak ettiği yerde olmadığını ifade etti.

İstanbul Büyükşehir Belediyesinin Kadıköy’de yapmış olduğu sağlık, ulaşım, spor, kültür, imara ilişkin yatırım ve hizmetlerin 2004 yılından beri 2,5 Milyar TL’nin üzerinde olduğunu ifade belirtti.

2019’da Kadıköylüleri AK Belediyecilik ile tanıştıracaklarını ve Kadıköy’ün en büyük yatırım, hizmetlerini İstanbul Büyükşehir Belediyesinin ve AK Parti Hükümetlerinin gerçekleştirdiğini ifade etti. Marmaray, Avrasya Tüneli, Metrobüs, Metrolar gibi büyük projeler AK Parti tarafından Kadıköy’e kazandırılmıştır.

“CHP’li Kadıköy Belediyesinin Kadıköylülere hizmet etmek gibi bir derdi yok ”

AK Parti’nin Kadıköy’de yaptığı ve devam etmekte olan projeleri, hizmet ve yatırımları dikkate alındığında Kadıköy Belediyesi Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun Kadıköylülerin beklentilerini karşılayacak ciddi bir hizmet veya projesinin olmadığını ve hayata geçirilemediğini görüyoruz.

“Aklımdaki Kadıköy sloganıyla Belediye Başkanı olan CHP’li Aykurt Nuhoğlu’nun aklında görüyoruz ki Kadıköy için hiç bir proje yokmuş. Aykurt Nuhoğlu daha fazla proje üretmek için aday adayı olduğunu açıklıyor; ancak Kadıköy Belediyesi Başkanı Aykurt Nuhoğlu’nun görev süresi hayata geçen hiçbir büyük projesi bulunmamaktadır, CHP’li Kadıköy Belediyesinin Kadıköylülere hizmet etmek gibi bir derdi yok”

Ahıakın, İstanbul’da en büyük Metro yatırımlarının Kadıköy’de hizmete açıldığını Bostancı-Dudullu ve Göztepe-Ataşehir-Ümraniye metro hatları Kadıköy’ün trafik sorununu rahatlatacağını, 2018 yılı sonunda her iki banliyö sistemi de Gebze Haydarpaşa, Kazlıçeşme Halkalı’yı metro standartlarına çevireceklerini, bu hattın Kadıköylüler ve İstanbullular için çok önemli olduğunu söyledi.

Marmaray projesinin devamı olan gerek Anadolu yakasındaki gerek Avrupa yakasındaki banliyö hatlarının metro standartlarına getirilmesi ve Marmaray ile bağlanması Kadıköy dahil İstanbul şehir içi trafiğini olağanüstü derecede rahatlatacak ve çok konforlu, metro standardında taşımacılık hizmetini de sunulmuş olacak.

TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK HASTANESİ KADIKÖY’DE YÜKSELİYOR!

Kadıköylülerin “Göztepe SSK” olarak bildiği köklü hastane, yenilenme projesi kapsamında yılda 1 milyon 500 bin ayakta, 50 bin de yatılı hastanın bakılacağı tesisler, Kadıköy’ü adeta sağlık üssüne dönüştürecek. Yatak kapasitesinin 900-1.200 arasında değişecek ve yeni hastane binaları, Kadıköylülerin daha konforlu ve iyi koşullarda sağlık hizmeti almalarını sağlayacak.

GAZHANE PROJESİ TAMAMLANIYOR
Tarihe saygı gösteren bir ecdadın mensuplarıyız. Yıllarca atıl olarak duran Tarihi Hasanpaşa Gazhane’sinin İstanbul Büyükşehir Belediyesi tarafından Enerji Müzesi ve Kültür Merkezine dönüştürülüyor. Kadıköy’ün ciddi bir müzeye ve kültür merkezine ihtiyacı olması nedeniyle yapılan projede Kadıköy’lülerin gelip sanat ve kültür faaliyetlerini yürütebilecekleri bir alan olacak. 



TARİHİ SALI PAZARI” ALANINDA YAPIMI SÜREN “HASANPAŞA PAZAR YERİ” GÜN SAYIYOR
İBB tarafından yapılan Kadıköy Hasanpaşa Pazar Yeri Zemin Altı Otopark ve Meydan Düzenleme işi tamamlanmak üzere. Projenin altı otopark, üstü meydan ve yeşil alan olarak planlandı, pazar yeri günleri ise salı ve cuma olarak belirlendi. 32 bin metrekarelik bölge, olası bir depremde toplanma alanı olarak kullanılabilecek.


Kaynak.www.cafesiyaset.com.tr
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.