GENEL Haber Girişi : 30 Temmuz 2019 00:46

KADAYIFÇI SITKI USTADA ‘2. YIL HEYECANI’

KADAYIFÇI SITKI USTADA ‘2. YIL HEYECANI’
Kuşkusuz, kadayıf sektörüne damgasını vurmuş ve sektörün marka isimlerinden biri olan Kadayıfçı Sıtkı Usta, Ankara şubesinin ikinci açılış yıldönümünü, bugün görkemli bir törenle kutlayacak. Sektöründe ülkemiz sınırlarını aşarak dünyaya yayılan Diyarbakır


 YARIM ASRA VARAN TECRÜBE, ANKARA HALKIYLA BULUŞTU  
 
 
Yarım Asra yakın zamandan bu yana sektöründe hizmet veren ve dünya çapında tanınan Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta, oğulları İbrahim,Ahmet, Mehmet, Altunbay ile birlikte, konusunda deneyimli ve güler yüzlü kadrosuyla, başkent Ankara halkına, doyumsuz lezzetlerinden sunmaya devam ediyor. Açıklamalarda bulunan Sıtkı Usta , şunları söyledi: ’Artık herkesin de bildiği gibi, ürünlerinde kesinlikle katkı maddesi kullanmayarak, tamamen doğal bir ürün ve damakta unutulmayacak bir iz bırakan lezzetimizle, sunum yaptığımız kadayıflarımız, dünya çapında biliniyor ve tanınıyor.



Hijyenik bir ortamda hazırlanması, katkı maddelerinin olmaması, kullanılan ürünlerin en kaliteli ürünler olması ve hazırladığığımız  tatlılar, yediden yetmişe herkese hitap ediyor. Diyarbakır Merkez Yenişehir İlçesi Ofis Semti’nde 2 ve Çamlıca’da 1, Merkez Kayapınar İlçesi Diclekent’te 2 ve havaalanı yolunda 1 olmak üzere 6 şubeyle hizmet veren firmamız, Ankara Çukurambar’da yeni yerini, geçen yıl görkemli bir törenle hizmete açmıştı. 



1968 yılından bu yana, damak tadına hitap eden, hep daha lezzetli ve daha kaliteli ürünler sunabilmek hedefinde olan Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta Kadayıf ve Künefe, üretim aşamasında gerek hijyen ve gerekse lezzet ve kaliteden ödün vermeden tam yarım Asırdan bu yana, aralıksız olarak hizmet sunuyor. Sıtkı Usta, ilk günkü hizmet anlayışını bugünlere taşıyarak, bu konuda da kırılması güç bir rekora imza atmış durumda. Diyarbakır’ın yanısııra, ülkemiz genelinde ‘Kadayıf ve Künefe’ deyince akla gelen ilk adres olmanın haklı gururunu yaşıyoruz. 

 
 
BU İŞ BİR BAYRAK YARIŞIDIR 
 
 Herhangi bir katkı maddesi içermeyen, tamamen doğal ve sağlıklı bir ürün olan hurmadan elde ettiğimiz doğal hurma suyuyla tatlandırdığımız, kadayıf, künefe, baklava ve dondurma ürünlerimizde kullandığımız tüm malzemelerimiz, son derece kalitelidir. Aile büyüklerimizden devraldığımız bayrak yarışını en iyi ve en kaliteli şekilde zirvede tutuyoruz. Siparişlerimizi, özel yaptırdığımız muhafazalarımız içinde yolluyoruz. Böylelikle gerek uzun yol nedeniyle veya gerekse iklim değişiklikleri nedeniyle, herhangi bir tad kaybına uğramamış oluyor. 



Asla ürünlerimizde glikoz şurup ve yabancı herhangi katkı maddeleri kullanmamaktayız. Bütün ürünlerimiz doğal. 32 çeşit tatlıyı, halkımızın beğenisine sunmuş bulunmaktayız. Her zaman, sağlıklı, temiz ve bir o kadar da leziz ürünler sunarak, damak tadına hitap etmek amacındayız. Diyarbakır’da 6 şubemiz var, Ankara Çukurambar’daki şubemizi geçen yıl halkımızın hizmetine sunduk. Ankara halkı, bizlere beklediğimizin üzerinde ilgi sundu.’ 

 
 ADETA BİR FABRİKA GİBİ, İSTİHDAMA KATKI SAĞLIYOR 


 Öte yandan bugün yapılacak kutlama programı dolayısıyla, Diyarbakır ve Bölge genelinde çok sayıda iş adamı, sivil toplum kuruluşu yetkilisi, muhtelif siyasi partilere mensup yöneticiler, meslek grupları, Oda ve Borsa yetkililerinin, Ankara’ya giderek, programa katılacakları belirtildi. Gerek Ankara ve gerekse Diyarbakır’da hizmete sunduğu işletmeleriyle hem ekonomiye katma değer katan, hem de istihdama büyük katkılar sağlayan Sıtkı Usta, adeta bacasız bir fabrika gibi, insanlara iş olanağı sağlıyor. Görüşlerini dile getiren vatandaşlar, ‘Gerek Esnaflık anlayışı ve gerekse sunduğu leziz ve kaliteli ürünleriyle, Sıtkı Usta, Diyarbakır İlimizin bağrından çıkarak, gurur kaynağımız olmuş durumda. ‘Bir kahvenin kırk yıl hatırı vardır’ sloganıyla, bugün gerçekleştirilecek olan, ikinci yıl kutlama programına katılmak, bizler için özel bir anlam ifade ediyor.

 
Başkent Ankaramızda, Diyarbakır İlimizin bir firmasının, ikinci kuruluş yılı etkinliklerine katılarak, Allah’ın; izniyle, böylesi firmalarımızın sayısının artmasıyla, hem ekonomimiz canlanacak, hem de istihdama büyüt katkılar sağlanmış olacak. Ankara Çukurambar’da bulunan şubenin açılışının ikinci yılı dolayısıyla düzenlenecek olan programa, sanat, siyaset, spor çevrelerinin yanısıra, iş dünyası ve muhtelif meslek gruplarına mensup yöneticiler ve oldukça kalabalık bir vatandaş kitlesinin katılacağı belirtiliyor. Bu arada programa katılan herkese, kahve paketi hediye edileceği, çiğköfte ve pasta ikramlarında bulunacağı kaydedildi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.