GENEL Haber Girişi : 28 Ekim 2020 15:43

İSLAM DÜŞMANLARINA TOYYEKÜN TEPKİMİZİ GÖSTERELİM

İSLAM DÜŞMANLARINA TOYYEKÜN TEPKİMİZİ GÖSTERELİM
D-BAKIR- İş adamı Şeyhmus Kaval, Fransa Devlet Başkanı Macron’un, İslam Dinimiz ile ilgili söylediği sözlerin yanı sıra, Peygamberimiz Hazreti Muhammed (S.A.V.) ile yayınlanan karikatür ve başörtüsü ile ilgili söylenen sözlere sert tepki gösterdi.

İslam ve Hazreti Muhammed  (S.A.V.) ile ilgili söylenen sözlerin, tamamıyla bir akıl ve vicdan tutulması olduğuna dikkati çeken İş adamı Şeyhmus Kaval, şunları söyledi: ‘Demokrat olduğunu iddia eden, her fırsatta hukuktan ve insanlıktan bahsedenlerin, esasında nasıl da ikiyüzlü ve samimiyetten uzak olduklarını bir kez daha müşahede etmekteyiz.

Fransa Devlet Başkanı Emmanuel Macron, Şanlı Dinimiz İslam ile ilgili olarak, ipe sapa gelmeyen, saçma sapan ifadeler kullanarak, esasında bir kez daha kendisini ve ülkesinin yanı sıra, tüm Avrupa’yı küçük düşürmüş, alay edilecek bir duruma getirmiştir.


Aslında, onlar da, Avrupa ve bütün Dünya devletleri de bilmektedirler ki, gelecek İslam ve Müslümanların olacaktır. Dünya genelinde İslam’a ve Mukaddes Kitabımız Kur’anı Kerim’e bir yöneliş vardır. İşte onları çıldırtan da budur. Nitekim 2015 yılında Charlie Hebdo Dergisi tarafından yayımlanan iğrenç karikatürün, bir kez daha Fransa’da servis edilmesi, kesinlikle tesadüf değildir. Fransız faşist siyasetçi Marine Le Pen’in, kamusal alanlarda başörtüsü takılmasının yasaklanmasını istemesi de, bunların son çırpınışlarına işarettir.


Avrupa’nın genelinde İslam Dinimiz’e yönelmenin olması, bunları kudurtmaktadır. Ancak, unutmamalıdır ki, korkunun ecele faydası yoktur. İstikbal, Dinimiz İslam’ın olacaktır.


Bütün bu yaşananlar göstermektedir ki, birlik ve beraberlik ruhuyla, tüm İslam Âlemi olarak, birlik ve beraberlik ruhuyla hareket etmemiz elzemdir.


Bu duygu ve düşüncelerle, Şanlı Dinimize, Sevgili Peygamberimiz Hazreti Muhammed’e ve başörtümüze yönelik, söz söyleyenleri bir kez daha nefretle kınıyor, Yüce Rabbim’den, bütün İslam Ülkelerine sağlık, mutluluk, huzur ve başarılar nasip etmesini, niyaz ediyoruz’.

 

 ÖZEL HABER:YILMAZ ACU

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.