GENEL Haber Girişi : 05 Ekim 2019 01:10

İSKUR, GELECEĞE GÜVENLE BAKIYOR

İSKUR, GELECEĞE GÜVENLE BAKIYOR
İyi Parti Diyarbakır İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu, Diyarbakır 1. Organize Sanayi Bölgesi’nde kurulu olan İSKUR Tekstil A.Ş.’yi ziyaret ederek, çalışmaları hakkında bilgi aldı.
Vecdin Ensarioğlu, İl Yönetim Kurulu Başkan Yardımcıları ve Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber yaptığı ziyaretinde, İSKUR Fabrika Müdürü Ekrem Kul karşıladı. 
 
TÜRKİYE’NİN ÖNCÜ TEKSTİL KURULUŞLARINDAN
 
 Sıcak ve samimi bir ortamda geçen ziyarette, İSKUR Fabrika Müdürü Ekrem Kul, misafirlerine fabrikanın bütün birimlerini gezdirerek, yaptıkları çalışmalar hakkında detaylı bilgiler verdiler. Aslen Kahramanmaş’lı olan Abdülkadir Kurtul tarafından 1990 yılında kurulan ve kısa zamanda üretim, sanayi ve pazarlama sektörlerinde kendisine iddialı bir yer edinen İSKUR, Türkiye’nin en büyük 500 firması arasında yer alırken, yerel, bölgesel ve global ölçekte her geçen gün güçlenen bir işletme hüviyetinde. Diyarbakır’da 2013 yılında startı verilen tesis, 2015 yılında tam kapasiteyle faaliyete geçti.
 

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İyi Parti İl Başkanı Vejdin Ensarioğlu şunları söyledi: ‘Öncelikle böylesi devasa bir yatırımın kentimiz ekonomisine kazandıran başta İSKUR Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Abdülkadir Kurtul ve Fabrika Müdürü Ekrem Kul, başta olmak üzere emeği geçen herkese teşekkür ediyoruz. Gösterdikleri misafirperverlik bizleri bir hayli memnun etti.



Temennimiz, bu çapta firmaların sayısının artarak, İlimiz ve Bölgemiz genelinde istihdam edilen vatandaşlarımızın sayısının artması ve işsizliğin olabildiğince minimize edilmesidir. Emeği geçen herkesi bir kez daha kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz’.
 
 
 
ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.