GENEL Haber Girişi : 01 Nisan 2019 21:22

İskenderpaşa Mahallesi yine Ali Ürün’e emanet

İskenderpaşa Mahallesi yine Ali Ürün’e emanet
Diyarbakır’ın Sur İlçesi’nde bulunan İskenderpaşa Mahallesi dün yapılan yerel seçimler ile 5 dönemdir aynı mahallede muhtarlık yapan Ali Ürün’e yeniden emanet edildi.
31 Mart Yerel seçimleri sona ererken resmi olmayan sonuçlara göre heyecanlı bekleyişler devam ediyor. Bir çok belediye başkan adayının kesin kazandığı tahmin edilen bölgelerin yanı sıra birde kıyasıya geçen muhtarlık yarışlarıda yaşandı.  
Diyarbakır’da bu seçimlerde muhtar adaylarının çokluğu dikkat çekerken, bazı eski muhtarlar halkın güven oyunu tekrar alarak mahallelerinin yeniden muhtarı olmayı başardı. Bunlardan biride Sur İlçesi’nde 5 dönemden bu yana muhtarlık yapan İskenderpaşa Mahallesi Muhtarı Ali Ürün oldu. Ürün, dün yapılan seçimlerde rakiplerine büyük bir fark atarak yeniden muhtarlığı kazanan isimlerden oldu.  
Seçmenlerine teşekkür eden Muhtar Ali Ürün, kendisine verilen bu yetkiyi yine vatandaşlar için kullanacağını söyledi.





Seçimlerde halkın iradesinin kazandığının altını çizen Muhtar Ali Ürün, “Her seçimde olduğu gibi bu seçimlerde de yine halkın iradesi kazandı. Beni muhtarlığa yeniden seçen mahallemin vefakar insanlarına sonsuz minettarım ve kendilerine çok teşekkür ediyorum. Kendilerinin göstermiş olduğu bu vefayı boşa çıkarmayacağımı söylemek istiyorum. Mahallem için gece gündüz demeden durdurak bilmeden çalışmaya devam edeceğim” dedi. 
Ali Ürün’ün yeniden muhtar seçilmesine çok sevindiklerini belirten seçmenlerden Fatma Aydın ise, “Ali Ürün muhtarımızdan Allah razı olsun çok iyi bir insan  fakir fukara dostu insanlara  fakirlere yardım eli uzatıyor. Bizler kendisi için ailece çalıştık ve kazandık. Muhtar Ali abi mahallenin abisidir  hep insanlığa hizmet ediyor  onu herkes seviyor. Kazanmasına  çok mutlu olduk” diye konuştu.  
 
 

ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.