GENEL Haber Girişi : 22 Şubat 2023 00:10

İşadamı Veysi Avşar depremzedelerin gönüllerini fethetti

İşadamı Veysi Avşar depremzedelerin gönüllerini fethetti
Senelerden beridir, ekonomik durumu elverişli olmayan ailelerin çocuklarına yönelik yardımlarda bulunan ve ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek olan Diyarbekirspor Kulübü başkanı ve hayırseverliği ile tanınan İş adamı Veysi Avşar, yaptığı yardımlarla

depremzedelerin gönüllerini de fethetti.

İşadamı Veysi Avşar, Kahramanmaraş merkezli 7,7 ve 7,6’lık iki depremin ardından yaptığı yardımlarına devam ediyor. Depremin en hasar verdiği kentler arasında bulunan Gaziantep, Adıyaman ve Diyarbakır genelinde depremin ilk gününden bu yana organize bir şekilde

vatandaşların yardımına koşan İşadamı Veysi Avşar her gün binlerce vatandaş için sıcak yemek ikramında bulunuyor. Kendi Yemek  Fabrikası’nda özenle hazırlanan yemekler Gaziantep’te 10 bin, Adıyaman’da 10 bin ve Diyarbakır’da 10 bin olmak üzere 30 bin kişiye dağıtılıyor.

“EVSİZ KALDIĞIMIZ GÜNDEN BERİ SICAK YEMEK İKRAM EDİLİYOR”

Yaşanan depremin ardından evleri yıkılan ancak her gün sıcak yemek yiyebildiklerini belirten Diyarbakırlı vatandaşlardan Mustafa Demircan, “Öncelikle  hepimize geçmiş olsun çok kötü bir deprem yaşadık. Çok korktuk evimiz alt kattaydı ailece hemen dışarıya çıktık.


10 dakika sonra evimiz yıkıldı dışarısı da çok soğuktu camiye sığındık. Sığındığımız süre zarfında sıcak yemekler servis edildi. Öğrendiğimiz kadarıyla bu yemekleri Veysi Avşar  bey karşılamış. Allah kendisinden razı olsun. Şuan çadırda kalıyoruz sağolsun belediyelerimiz valiliğimiz yetkililer gelip bizleri soruyor yardım edenlerden Allah razı olsun” diye konuştu.


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.