GENEL Haber Girişi : 06 Ekim 2019 17:05

İş adamı Aldudak'tan Başkan Beyoğlu'na ziyaret

İş adamı Aldudak'tan Başkan Beyoğlu'na ziyaret
Diyarbakırlı İşadamı Battal Aldudak Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu makamında ziyaret ederek görevinde başarılar diledi.
Diyarbakır’ın Bağlar Belediye Başkanı olarak göreve geldiği günden bu yana vatandaşların sorunlarına çözüm getirerek kalplerde taht kuran Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’na ziyaretler devam ediyor. 

‘BAŞKANIMIZA DESTEĞİMİZ HER DAİM OLACAKTIR’

Başkan Beyoğlu’nu makamında ziyaret ederek yaptıkları hizmetlerden dolayı teşekkür eden İşadamı Battal Aldudak, “Gerek basında gerek  sosyal paylaşım sitelerinde bağlar ilçemize yaptığı hizmetleri çok yakından takip ediyorum insana insanca değer verip kapısını sonuna kadar açan bir değerdir. Sayın Başkanımız Hüseyin Beyoğlu, dini dili ırkı ne olursa olsun hiç kimseyi ayırt etmeden kapısını açmıştır. Bizlerde bu insanlık şehrimize kim bir taş üzerine taş koysun hizmet ederse etsin her zaman yanındayız ve desteğimiz olacaktır.




Bağlar ilçemize yaptığı kısa zamanda hizmetleri halk tarafında n memnuniyetle takdir ediliyor yaptığı hizmetlerden dolayı hem hayırlı olsuna ve teşekkür etmek için ziyaret ettim çok memnun kaldım. Sayın Başkanım beni makamında ağırladı ve kıymetli zamanını ayırarak izzet ikramda bulunarak güzel bir sohbet geçirdik. Bu insani hizmetlerden dolayı sayın başkanımız Hüseyin Beyoğluna çok teşekkür ederim. Kendisine her zamanda desteğimiz olacaktır” diye konuştu.


‘KAPIMIZ HERKESE AÇIKTIR’

Kapılarının herkese açık olduğunu belirten ve ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ise, “Kapımız herkese açıktır. Bağlar ilçemize  hizmet bizler için onurdur. Her hizmetin en iyisini Bağlar ilçemize yapacağız. Benim için makamlar gelip geçicidir hizmetler önemlidir. Bağlar’da oturan halkımız için tüm hizmetleri yapmaya devam edeceğiz. Zaman ve sabırla güzel hizmetlerimiz olacaktır. Sayın Battal Aldudak beyefendiyede bu ziyaretinden dolayı teşekkür ederim” dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.