GENEL Haber Girişi : 18 Ocak 2019 01:11

Hüseyin Beyoğlu AK Parti'nin Bağlar adayı gösterildi

Hüseyin Beyoğlu AK Parti'nin Bağlar adayı gösterildi
31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde AK Parti'nin Diyarbakır belediye başkan adayları belirlendi.
 Bir çok aday adayının yer aldığı Diyarbakır'ın Bağlar İlçesi'nde AK Parti'den başarılı siyasetçi ve işadamı Hüseyin Beyoğlu aday gösterildi. Beyoğlu'nun adaylığı önümüzdeki günlerde düzenlenecek aday tanıtım toplantısında resmi olarak duyurulacak. 



2019 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler, Diyarbakır’ın Bağlar İlçesi’nde Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) İlçe Başkanı olarak görev yapan başarılı siyasetçi İş adamı Hüseyin Beyoğlu Bağlar Belediye Başkanı Adayı olarak gösterildi. Beyoğlu'nun aday olduğunu duyan vatandaşlar hayırlara vesile olmasını temenni ettiler. 1 Nisan'da Hüseyin Beyoğlu'nun Bağlar Belediye Başkanı olarak görev yapacağını belirten vatandaşlar, kendisini destekleyeceklerini ve Beyoğlu'nun bu görevi layıkıyla yerine getireceğini belirttiler.  




AK Parti genel merkezinin başarılı bir tespit yaparak Beyoğlu'nu Bağlar Belediye Başkan adayı olarak gösterdiklerini de sözlerine ekleyen vatandaşlar, Hüseyin Beyoğlu'nun Bağlar ilçesini çok yakından bildiğini, halkın sorunlarının birebir muhattabı olduğunu bu sebeple bu görevi de layıkıyla yerine getireceğini söylediler. Vatandaşlar, "Biz ilk günden bu yana Hüseyin Beyoğlu'nun aday olarak gösterilmesinden yanaydık. Çünkü, kendisi adaylar arasında Bağlar'ı yakından bilen ve vatandaşların sorun ve sıkıntılarını birebir görüp şahit olan bir siyasetçimizdir. Bu sebepten kendisinin başkan olmasını canı gönülden istedik ve AK Parti genel merkezi de doğru bir karar vererek Hüseyin Beyi aday olarak gösterdiler. İnşallah biz Hüseyin Beyoğlu'nu sonuna kadar destekleyerek 1 Nisan sabahı kendisini Bağlar Belediye başkanı olarak makamında göreceğiz" diye konuştular. 



Hüseyin Beyoğlu kimdir? 


AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana üyesi olan Hüseyin Beyoğlu, 2009 -2011 yılları arasında Kayapınar İlçe Başkan Yardımcılığı, 2011 - 2013 yılları arasında AK Parti Diyarbakır İl Başkan Yardımcılığı, 2014 - 2015 yılları arasında Bağlar İlçe Başkanlığı görevi yürüttü. Evli ve 7 çocuk babası olan Hüseyin Beyoğlu, Anadolu Üniversitesi Sosyal Bilimler Bölümü mezunu. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.