GENEL Haber Girişi : 06 Mart 2019 22:35

Hırsızlar Dermanbaba'nın evini soydular

Hırsızlar Dermanbaba'nın evini soydular
Diyarbakır'ın Yenişehir İlçesi'nde Dermanbaba Lakaplı Yılmaz Acu'nun evine giren hırsız veya hırsızlar, bilgisayar ve Dermanbaba'nın şeker hastalığı tedavisinde kullanmak için biriktirdiği 2 bin 500 TL'sini çalarak kayıplara karıştı.
Olay, Yenişehir İlçesi Ayhan Durağı mevkiindeki sokak üzerinde bulunan Diyarbakır'da binlerce kişiye yaptığı yardımlarla lakabı halk arasında Dermanbaba'ya çıkan hayırsever Yılmaz Acu'ya ait evde meydana geldi. 




Edinilen bilgiye göre, evdekilerin uyuduğunu fırsat bilen kimliği belirsiz kişi veya kişiler birinci kata tırmanarak balkondan girip açık unutulan kapıyı fırsat bilerek eve girdi. Evde bulunan laptop bilgisayar ve evsahibi Yılmaz Acu'nun şeker hastalığı tedavisi için kullanacağını belirttiği 2 bin 500 TL'sini çaldığı öne sürülen hırsızlar kayıplara karıştı.  




Ev sahibi dermanbaba Yılmaz Acu'nun polise başvurması üzerine olayla ilgili inceleme başlatılırken, konuyla alakalı açıklamada bulunan Yılmaz Acu, "Bu gece saat 02.00 sularında, evime hırsız girdi. Yeni bir bilgisayar ve 2500 TL şeker hastalığım ile ilgili Mersin ilimizde bir hastaneye tedavim için gidecektim parayı saklamıştım onuda çaldılar. 155'i aradım polisler geldi olayı anlattım mutfak balkonunun kapısı açıktı balkondan girmişler eve, şokta olduğumuz için yeni farkına vardık. Yenişehir merkez ilçesi Kooperatifler mahallesi 1. katta ikamet etmekteyim.



Gece 02 .10 sıralarında evde uyuyorduk birden sesler geldi hırsız eve girmişti son sistem bilgisayarım vardı yeni  uyandığım gibi hırsız ve ya hırsızlar evi odaları dağıtmıştılar. Edindiğimiz bilgilere göre bu gece  2 eve daha hırsızlar girmiş Allah korusun biz öldürebilirlerdi. İnşallah bir an önce yakalanırlar gereken cezayı alırlar. Yasalar çok yetersiz  emniyet güçlerimiz hırsızları yakalıyor ancak ertesi gün hırsızlar serbest bırakılıyor ve dışarıda geziyorlar. Bu hırsızlara ağır cezalar gelmediği sürece hırsızlıklar artacaktır" dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.