GENEL Haber Girişi : 02 Kasım 2018 13:23

Hatipoğlu'na sosyal medyadan destek çığ gibi

Hatipoğlu'na sosyal medyadan destek çığ gibi
31 Mart'ta gerçekleştirilecek olan yerel seçimlerde aday adayı olacağını belirten Faysal Hatipoğlu'na toplumun her kesiminden destek geliyor.
Diyarbakır'ın Hani İlçesi'nin köklü ailelerinden biri olan Hatipoğlu ailesinin ferdi ve Refah Partisi eski Milletvekili Yakup Hatipoğlu'nun yeğeni Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Sağlık Daire Başkanı Faysal Hatipoğlu, yaklaşan yerel seçimlerde Diyarbakır'ın Hani İlçesi'nde Belediye Başkan aday adaylığını açıklamasıyla kendisine sosyal paylaşım siteleri olan facebook Twittir ve insitgramda, çığ gibi destek  geldi. 
Diyarbakır'da yaptığı bir çok projeler ile vatandaşların yakından tanıdığı Faysal Hatipoğlu, memleketi olan Diyarbakır'ın Hani İlçesi'nden belediye başkanlığına aday adaylığını açıkladı. Halk tarafından sevilen ve saygıyla karşılanan Faysal Hatipoğlu, ayrıca insanlara insanca davranan ve hayvan sevgisi dolu olan ve gizli yardımsever biri olarak tanınıyor. Hatipoğlu'na toplumun her kesiminden olduğu gibi sosyal medyadan da çığ gibi destekler geliyor. Sosyal medya üzerinden Faysal Hatipoğlu adına açılan platformlarda yorumlar yapan sevenleri Hatipoğlu'nu Hani'de belediye başkanı olarak görmek istediklerini belirten sevenleri, Hatipoğlu'nun arkasında olduklarını da belirtiyorlar.  
Sosyal medyada yapılan yorumların yanı sıra Türkiye'nin bir çok ilinden destek telefonları da alan Hatipoğlu, bu sevgi ve ilgi karşısında çok mutlu olduğunu belirterek, "Ben zaten halkıma hizmet etmek adına böyle bir göreve aday oldum. Görüyorum ki halkımda beni ilçeme belediye başkanı olarak görmek istiyor. Bu da bana daha çok şevk verdi. Allah'ın izniyle belediye başkanı olup ilçeme hizmet edeceğim" dedi. 
Halkın huzur ve hizmet istediğini de dile getiren Hatipoğlu, "Herkesin diline, dinine, bayrağına saygım var.  Herkes elini taşın altına koymalı.Kapım şuanki gibi her zaman halkımıza açık olacaktır.Makamlar gelip geçicidir" diye konuştu. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.