GÜNCEL Haber Girişi : 19 Temmuz 2021 00:04

HASRETLE BEKLEDİĞİMİZ MANEVİYAT İKLİMİYLE BULUŞTUK

HASRETLE BEKLEDİĞİMİZ MANEVİYAT İKLİMİYLE BULUŞTUK
D.BAKIR- Diyarbakırlı İş Adamı karakuş Group Yönetim Kurulu Başkanı Şeyhmus Karakuş,
Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, ülkemiz ve tüm İslam Âlemi’nin Bayramı’nı kutladı.

Mesajında, ‘Tüm güzelliklerin harman olduğu, özel zaman dilimi olan bir Bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını’ belirten, İş Adamı Şeyhmus Karakuş, duygularını şöyle dile getirdi: ‘Tüm halkımız ve Ümmeti Muhammed’in bayramını en halisane duygularımla kutluyor ve herkese hayırlı bayramlar diliyorum.

Adaletin Terazisi, Varlığın Yegâne Yaratıcısı, Merhamet Makamının Tek Sahibi, Yüce Rabbimiz’e, bu müstesna günlerde bol bol dualar ederek, hayır dileklerimizi ulaştıralım.
Rahmet yağsın hepimizin hayatına. Herkesin yüzünde güller açsın, sağlık sorunları nedeniyle şifa bekleyen bütün hastalarımıza El Şafi İsmi Azam hürmetine sağlıklı, mutlu ve huzurlu bayramlar yaşamayı nasip eylesin Yüce Rabbimiz.

Bu müstesna günlerde, hepimizin yürekleri sevinç dolsun, umutlarımız gerçek olsun. En ışıltılı bakışlar gözlerimizde, en tatlı sözler kulaklarımızda, tüm mutluluklar kalbimizde ve manevi sevgilerin gönlümüzde yaşaması dileğiyle, bu manevi kazanımları sinesinde barındıran Kurban Bayramı’nı en iyi şekilde değerlendirelim.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.