GENEL Haber Girişi : 24 Mart 2019 22:55

Hani’nin Gürbüz Mahallesi’ne Engelsiz Yaşam Derneği açıldı

Hani’nin Gürbüz Mahallesi’ne Engelsiz Yaşam Derneği açıldı
Diyarbakır’ın Hani İlçesi’ne bağlı Gürbüz Mahallesi’nde Gürbüz Engelsiz Yaşam Derneği açıldı. Ahmet Gök’ün başkanlığını üstlendiği Gürbüz Engelsiz Yaşam Derneği tüm Hani’de yaşayan tüm engelli bireylerin sorunlarına derman olacak.
Açılışa Hani AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Lale, Hani İlçe Milli Eğitim Müdürü Zeki Kaya, Baysallar Medikal Sahibi Fırat Baysal, Gürbüz Mahallesi 6 adet muhtar adayı, Hüda-Par Hani İlçe Başkanı Feyzi Yaşar, Gürbüz Ömetder Temsilcisi Abdullah Topkaya, AK Hani İlçe Başkanı Zülfü Çiçek, AK Parti Hani Gençlik Kolları Başkanı ve Zincirye Kahvaltı Salonu Sahibi Nazmi Çelik, Çelik Köyünden gelenlerden Halim Çiçek ve Gürbüz halkı katıldı. 



Açılış kurdelasını Hani AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Lale kesti. Dualarla açılışı yapılan dernekte bir konuşma yapan ve Hanililere seslenen Hani AK Parti Belediye Başkan Adayı İbrahim Lale, “Allah hayırlısını yapsın böylesi bir derneğin açılması ihtiyaçtır hayırlara vesile olsun elimizden gelen ne imkan olursa olsun yardımcı olmaya çalışacağız bugünde kısmet oldu geldik dostlarımızıla açılışa katıldık emeği geçenlere sonsuz teşekkür ederiz” dedi. 




Amaçlarının sadece Gürbüz mahallesine değil tüm Hani’ye hizmet vermek olduğunu belirten Gürbüz Engelsiz Yaşam Derneği Başkanı Ahmet Gök ise, “Amacımız tüm Hani’de bulunan engeli ve zihinsel ve bedensel yetim ailelerine katkı sağlamaktır. Bu ailelerin ve engelli bireylerin dertlerine sorunlarına çözüm getirmektir tedavilerini yapmak gerek maddi gerek manevi gıda ihtiyaçlarını temin edip yardım etmektir. 





İlçemizde ilk olarak böyle bir dernek kurma ihtiyacını duyduk. amacım engeli kardeşlerime yardımcı olmak bende altı yıldır bir engeliyİm engellilerin derdini sorunlarını çok iyi bilen biriyim engellileri hor görmesin kimse kimse acımasın bizler acınacak insanlar değiliz Allah akıl fikir vermiş bizlere çok şükür  tüm resmi kurum kuruşlalar ve stk ler  gidip görüşeceğiz özellikle sayın valimiz hasan basri güzeloğlu nu ziyaret etmek istiyoruz engellilerimizin sorunlarını iletip sorunlara çözüm getirmesini istiyoruz” diye konuştu. 
 


ÖZEL HABER.YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.