GENEL Haber Girişi : 16 Ekim 2018 08:30

Hani İlçesine Muhteşem Bir Düğün salonu

Hani İlçesine Muhteşem Bir Düğün salonu
Diyarbakır'da uzun yıllardır düğün salonu işletmeciliği yapan ve Diyarbakır'da binlerce çiftin düğününü yaptığı Mir Yıldız Düğün Salonu'nun işletmecisi Genç İş adamı Baran Aktay, Diyarbakır'ın Hani İlçesi'ne en büyük düğün salonunu yaptı.
Yaz ve Kış mevsiminde ısıtma ve soğutma tertibatıyla konuklarına herhangi bir sıkıntı yaşatmayan Miryıldız Düğün Salonu, hizmete girdiği günden bu yana, hayatını birleştirmek isteyen çiftleri geri çevirmeyerek, büyük bir başarıya imza atmış durumda. Genç İş adamı  Baran Aktay’ın işletmeciliğini yaptığı Miryıldız Düğün Salonu, Alipınar Mahallesi Cemiloğlu Caddesi üzerinde çok yönlü hizmetlerine aralıksız olarak devam ederken, Hani'ye de bölgede İlçelerde  en büyük düğün salonunu hizmete açtılar. 
 


Bölgede yaklaşık 40 kişiye iş imkanı sağlayacak olan ve Diyarbakır'ın Dicle ve Kocaköy ,Lice ilçelerine de 25 kilometre mesafede bulunan Hani'ye böyle bir düğün salonu yapmalarındaki ana nedenin ilçe halkından gelen talep olduğunu belirten Aktay, "Yıllardan bu yana gelen tecrübemiz ve Hani ve diğer ilçe halklarımızdan gelen talep üzerine Hani'ye böyle devasa büyüklükte bir düğün salonu yapmaya karar verdik. Maddi değil manevi ihtiyaçları gidermek için salonumuzu hizmete açtık. Salonumuz sadece Hani'ye değil, Hani ilçemize 25 kilometre uzaklıktaki Kocaköy,Dicle ,Lice ilçelerimize de hitap etmektedir" dedi. 
Uzun yıllardan bu yana deneyimli ve güler yüzlü kadrosuyla, misafirlerini ağırlayarak en üst düzeyde hizmet sağlayan ve bu hizmetlerini de olabildiğince ekonomik fiyatlarla sunan  ve Hani'de bu standartlarla hizmet vereceklerini anlatan genç işletmeci Aktay, "Kamera ve fotoğraf çekimlerimiz, Sinevizyon eşliğinde yaptığımız organizasyonlarımız,1250 kişilik kına ve nişan ,Düğün salonumuz, otoparkımız ile A’dan Z’ye misafirlerimizin her türlü ihtiyaçlarını gözeterek dizayn ettiğimiz tesisimizde, son derece konforlu ve üst düzey hizmet sağlıyoruz. 1250 kişi kapasiteli geniş ve kullanışlı düğün salonumuzda, insanlarımız son derece rahat ve ferah bir ortamda düğünlerini yapabilme olanağı buluyor. Yemekli düğün ve nişan organizasyonlarımızla, vatandaşlarımızın haklı teveccühüne mazhar oluyoruz. 




Konusunda yılların deneyimine sahip, güler yüzlü personelimiz ile hep daha iyiyi ve daha güzeli gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Özellikle ekonomik durumu el vermediği için salon tutamayan gençlerimiz için bütün olanaklarımızı zorlayarak, her türlü imkânı sunuyoruz. Aldığımız dualar, bizim için paha biçilemez bir hazine değeri taşıyor" diye konuştu.  
Zaman zaman bütçeleri elvermemesine rağmen, kendi kârlarından fedakârlık yaparak, insanların mutlu günlerini en iyi şekilde yaşamalarına vesile oldukları için büyük mutluluk yaşadıklarını belirten Aktay, "Halkımıza hem ekonomik, hem de konforlu  hizmet sunma anlayışımızla yolumuza devam ediyoruz. İnsanların en çok mutlu oldukları zaman yanlarında olmak ve onlara bu anı yaşatmak bizleri mutlu ediyor. Her şey maddiyat değil, maneviyatta önemli. Zaman zaman bütçeleri elvermeyen ailelere kendi karımızdan fedakarlık yaparak onların bu mutluluklarına ortak olmaya çalışıyoruz. Bu da bizi çok mutlu ediyor. Bu işinde en güzel tarafı bu" diye konuştu.  





HABER.YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.