GENEL Haber Girişi : 20 Eylül 2019 21:14

GÜÇSİYAD DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞI AÇILDI

GÜÇSİYAD DİYARBAKIR İL BAŞKANLIĞI AÇILDI
2017 yılında İstanbul’da kurulan ve Genel Başkanlığını Turgay Erence’nin yaptığı Güçlü Sanayici İşadamları Derneği (GÜÇSİYAD) Diyarbakır’da İl başkanlığını kurdu. GÜÇSİYAD Diyarbakır İl Başkanı ve Kanaat önderi Mervettin Tosunlu, Yeni kurulan ve hızla teş
Merkezi İstanbul’da bulunan ve 2 yıl gibi bir süreçte Ülke genelinde teşkilatlanmasını tamamlayan Güçlü Sanayici İşadamları Derneği (GÜÇSİYAD) Diyarbakır’da İl Başkanlığı açtı. İl Başkanlığına Diyarbakır’ın tanınmış simalarından biri olan ve aynı zamanda Kanaat Önderi Mervettin Tosunlu getirildi.
 
GÜÇSİYAD Diyarbakır İl Başkanı Tosunlu, GÜÇSİYAD olarak, ülkenin ve bölgenin ekonomisine katkı sağlamak, bölgeye gelecek yatırımlara referans olmak ve işsizliği önlemek adına GÜÇSİYAD çatısına girdiğini söyledi.
 


Küresel rekabetin oldukça hızlı, kapsamlı ve yıkıcı etkilerinin yaşandığı bir süreçte; bilgiye dayalı teknoloji ve yenilikçi inovasyon yaratılması, milletimiz, devletimiz ve geleceğimiz için hayati bir sorun haline geldiğine işaret eden Tosunlu, ‘’Bu çerçevede, sanayi başta olmak üzere her alanda yeni değerler tasarlayan, icat eden ve sürdürülebilir kılan, nitelikli insan kaynağı yetiştiren ve bu yapıları bir araya getiren etkinliklere imza atarak, teknolojiyi yaşamla buluşturan, çalıştıkça değer yaratan, ülkemizin refahı, ekonomisi, geniş pazarı, askeri gücü, uzay ve bilim teknolojisindeki üstünlüğü için özveride bulunan tüm milli değerleri bir araya getirmek için yola çıktık’’ dedi.



KAYNAK:GÜNEYDOĞU GÜNCEL GAZETESİ
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.