GENEL Haber Girişi : 12 Aralık 2019 20:44

GÜÇSİYAD’DAN BAŞSAVCI YILMAZ'A ANLAMLI ZİYARET

GÜÇSİYAD’DAN BAŞSAVCI YILMAZ'A ANLAMLI ZİYARET
Güçlü Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (GÜÇSİYAD) İl Başkanı Mervettin Tosunlu, beraberinde Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber, Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi Başkanlığına atanan Başsavcı Ali İrfan Yılmaz’ı makamında ziyaret etti. Sıcak ve sa
BU ZİYARETLERİMİZİ GENİŞ BİR YELPAZEDE SÜRDÜRECEĞİZ 
 
Merkezi İstanbul’da bulunan ve Genel Başkanlığını Turgay Erence’nin yaptığı Güçlü Sanayici İşadamları ve Yöneticileri Derneği (GÜÇSİYAD) Diyarbakır İl Başkanlığı görevini sürdüren Mervettin Tosunlu, bu kapsamda, Yönetim Kurulu üyeleriyle beraber, çalışmalarını oldukça geniş bir kapsamda sürdürüyor. Kamu Kurum ve Kuruluşların yetkililerini ziyaret eden Mervettin Tosunlu, bu kapsamda Dernek İl Yönetim Kurulu üyeleriyle birlikte, Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi Başkanlığı’na atanan Ali İrfan Yılmaz’ı, makamında ziyaret etti. Ziyarette, GÜÇSİYAD Diyarbakır İl Başkanı Mervettin Tosunlu, şunları söyledi: ‘Mekke ve Medine’den sonra 5. Harem-i Şerif ünvanını taşıyan Mukaddes Kent Diyarbakır Peygamberler, Sahabeler ve Evliyalar Diyarıdır. Tarihin canlı tanığı olan kentimiz, sinesinde sayısız manevi ve tarihi yapı bulundurmakta, adeta üstü açık bir müze konumundadır. 
 
 
Dinimiz İslam’ın Anadolu’ya açılan ilk kapısı olan bu Mukaddes Kentte yaşamak, bizler için birer onur vesilesidir. Görevimiz kapsamında başta resim kurum ve kuruluşlar olmak üzere, STK’lar, Oda ve Borsa Birlikleri ve Esnaf Birliklerini ziyaret ederek, son derece faydalı istişarelerde bulunuyoruz. Bizler, insanlarımızın sorunlarıyla hemhal olup, kamu yararına olacak projelere, destek olmaya devam edeceğiz. 
 



OLDUKÇA FAYDALI BİR GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTİRDİK

 Mazlumlar, ihtiyaç sahipleri, yetimlerin, öksüzler, hastalar ve şehit ailelerimizin hayır dualarını almak, bizim için ‘olmazsa olmazlar’ arasındadır. Çalışmalarımız kapsamında, bizlere kıymetli zamanını ayıran Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Sayın Ali İrfan Yılmaz’ı makamında ziyaret ettik. Güler yüzlü ve son derece mütevazi bir kişiliğe sahip sayın Başsavcımıza, misafirperverliğinden dolayı en kalbi duygularımızla teşekkür ediyoruz. Oldukça faydalı bir görüşme oldu. Hem kendisine yeni görevinde başarılar diledik, hem de değerli fikirleri ve birikiminden faydalanma olanağı bulduk. Son derece yararlı istişarelerde bulunduğumuz bu ziyaretleri önümüzdeki süreçte de yapacağız’. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Diyarbakır Bölge Adliye Mahkemesi Başsavcısı Ali İrfan Yılmaz ise, GÜÇSİYAD İl Başkanı Mervettin Tosunlu ve beraberindeki Yönetim Kurulu üyelerine teşekkür ederek, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Başsavcı Ali İrfan Yavuz, ‘Köklü bir tarihe sahip, Anadolu’nun mukaddes kentlerinden bir olan Diyarbakır ve Diyarbakırlılara hizmet edecek olmaktan dolayı son derece mutluyum’ şeklinde konuştu.
 


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.