GENEL Haber Girişi : 11 Mart 2019 15:02

Görkemli Kuaför ve Güzellik Salonu açılışı

Görkemli Kuaför ve Güzellik Salonu açılışı
26 yıllık tecrübesi ile Nihat Asoğlu yönetiminde Ali Baran ve Yiğit Tarhan ortaklığıyla Kuaför ve Güzellik Merkezi hijyenik ortamda güler yüzlü hizmetle açıldı. Açılışı yapılan kuaför ve güzellik merkezi, kalitesi ile tüm Diyarbakır halkının dikkatini çek
Görkemli bir törenle açılışı yapılan kuaför ve güzellik merkezinin açılışına Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya, Ticaret Odası Başkan Vekili Ercan Tayınlamak, Diyarbakır Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Alican Ebedinoğlu, Diyarbakır Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Cemil Değirmenci, güzellik merkezi sahipleri, işadamları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


  
Sektörde kalite ve farklılığı ön planda tutan Nihat Asoğlu yönetiminde Ali Baran ve Yiğit Tarhan ortak girişimiyle açılan kuaför ve güzellik merkezi Diyarbakır’ın Kayapınar İlçesi Dicle Kent Villaları karşısında hizmet vermeye başladı.  




“26 YILLIK TECRÜBE İLE HİZMETİNİZDEYİZ” 

26 yıllık tecrübesi ile Diyarbakırlı vatandaşlarına hizmet sunan kuaför ve güzellik merkezi, Diyarbakır’da kuaförlük ve güzellik merkezi anlamında beklenen hizmeti vermeyi hedeflediklerini belirten Diyarbakır’ın tanınmış kuaförlerinden Nihat Asoğlu, “Kadın kuaförlüğü alanında 1993 yılından beri profesyonel olarak icra etmekteyim. Geçen 26 yılda hem kuaför sektörüne profesyonel personeller yetiştirdik hemde istihdam sağladık. Bunca yılın birikimini göz önüne alarak yeni bir istihdam alanı oluşturmaya çalışıyoruz. 



Bünyemizde bulunan salonumuzda erkek kuaförü kadın kuaförü erkek lazer epilasyon kadın lazer epilasyon erkek cilt bakımı kadın cilt bakımı erkek ve kadınlar için el ayak bakımı erkek ve kadın medikal cilt bakımı tesettürlü kadınlar için özel tesettür salonu gelin ve damat için özel olarak hazırladığımız odalarımız mevcuttur. Çocuklar için oyun alanımız ile bölgede bir ilk olmanın onurunu ve gururunu yaşıyoruz. Şuan yeni açtığımız salonda 30 adet istihdam sağlamaktayız ilerleyen zamanlarda hedefimiz bu sayıyı 100 kişiye çıkarmak. Açılışımıza katılan değerli başkanlarımız, misafirlerimiz ve meslektaşlarımıza da sonsuz teşekkür ederim. Hepsinden Allah razı olsun” dedi. 




“BÖYLESİ GİRİŞİMCİLERİMİZİN HER DAİM YANINDAYIZ” 

Diyarbakır’da istihdama yönelik hizmetlerin açılışını yapmanın mutluluğunu yaşadıklarını dile getiren Diyarbakır Ticaret Odası Başkanı Mehmet Kaya ise, “Diyarbakır’da böylesi güzel mekanlarını heleki istihdama yönelik böyle mekanların açılışını yapmak bizler için mutluluk kaynağıdır. Allah hayırlı işler nasip etsin kendilerine başarılar dileriz. Böylesi girişimcilerimizin her daim yanındayız” diye konuştu. 



“ŞEHRİN İMAJI VE KARİYERİNE KATKI SAĞLAYACAK” 


Şehrin imajı ve şehrin kariyeri açısından böylesi mekanların açılışının yapılmasının gurur verici olduğunu belirten Diyarbakır Berberler Ve Kuaförler Odası Başkanı  Cemil Değirmenci  de, “Son günlerde yaşanan ekonomik sıkıntılara rağmen ilimizde faaliyet gösteren meslektaşlarımızın gerek şehir imajı açısından gerek kendi kariyerleri açısından güzel projelerine hayata geçiriyorlar son dönemde açılan bu salonlara bugün bir yenisi daha eklenerek çalışma hayatına devam edecektir Tabii ki bunda sevineceğiniz nokta bu salonlardan hizmet alacak müşterilerimizin daha kaliteli ortamda daha güzel bir mekanda daha hijyen bir salonda hizmet almaları odamız açısından, bizler açısından son derece sevindirici bir gelişmedir. 



Ayrıca bugün açılışını gerçekleştirdiğimiz bu çatı altında güç birliği yaparak mesleklerini ve tecrübelerini devam ettirebilmeleri mesleğimiz açısından örnek teşkil edip daha güzel bir başarı grafiği sergilenecektir. Kendisini yürekten kutluyorum. Diyarbakır'daki meslektaşlarım adına yeni iş yerinin hayırlı ve uğurlu olmasını diliyor iyi çalışmalar beklediğimizi ifade etmek istiyorum. Açılışımız da bizleri onurlandıran DESOB Birlik Başkanım Sayın Alican Ebedinoğlu ve yönetim kurulu başkanlarım ayrıca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mehmet kaya ve yönetim kurulu başkanları birbirinden çok değerli konuklar misafirler hepsine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi. 





“HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDAYIZ” 


Son zamanlarda Diyarbakır’da esnafın yeniden canlanmaya başladığını kendilerinin de böylesi açılışlara katılarak kendilerine destek olduklarını ifade eden DESOB Birlik Başkanı Alican Ebedinoğlu ise, “Bizler her zaman esnafımızın yanında yer aldık almayada devam edeceğiz. Son zamanlarda Diyarbakır’da esnaf olarak bir hareketlenme yaşanıyor. Böylesi güzel girişimler bizleri mutlu ediyor temennimiz Diyarbakır’da böyle girişimlerin devam etmesi. Bu tür girişimler hem istihdama hemde ekonomiye katkı sağlıyor. Cesaretlerinden dolayı Nihat Asoğlu ve ekibini tebrik ediyor başarılarının devamını diliyorum” diye konuştu.  
 
 




HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.