GENEL Haber Girişi : 07 Mart 2019 23:02

Genç MÜSİAD’dan Elaltuntaş’a nezaket ziyareti

Genç MÜSİAD’dan Elaltuntaş’a nezaket ziyareti
Diyarbakır Genç MÜSİAD Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Malay ve beraberindeki heyet Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Elaltuntaş’a nezaket ziyaretinde bulundu.
Genç MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı Serkan Malay ve yönetim Kurulu üyeleri Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Elaltuntaş’ı makamında ziyaret ederek çalışmaları hakkında bilgi paylaşımında bulundu. Genç MÜSİAD Diyarbakır Şubesi olarak Diyarbakır’ın en büyük ilçelerinden biri olan merkez ilçe Bağlar’ın eğitimine yapmış oldukları katkı ve başarılardan dolayı bir ziyaret düzenlediklerini belirten Genç MÜSİAD Diyarbakır Şube Başkanı Serkan Malay, Elaltuntaş’a teşekkür etti.


Kendilerine gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı da teşekkür eden Başkan Malay, “Değerli müdürümüz Fikret beyefendiyi yönetim kurulu arkadaşlarımızla ziyaret ettik. Sağolsunlar kendileri bizlere gösterdikleri ilgi ve alakalarından dolayı çok teşekkür ederim.  Fikret beyefendi Bağlar ilçemize eğitim konusunda çok büyük katkıları vardır. Bunun yanı sıra kapısı herkese açıktır kim kapısına giderse gitsin insana insanca değer verir hiçbir zaman  kimseyi kırmaz gönül adamıdır iyi bir eğitimcidir. Bizlerede gösterdiği nezaketinden ve ilgisinden dolayı teşekkür ederiz” diye konuştu.  



Kendisine yapılan nezaket ziyaretinden dolayı memnuniyet duyduğunu dile getiren Bağlar İlçe Milli Eğitim Müdürü Fikret Elaltuntaş ise, “Diyarbakır Genç MÜSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Serkan Malay ve yönetimindeki arkadaşların bizleri ziyaret etmeleri çok mutlu etmiştir. Diyarbakır’daki STK’lar bizler için önemlidir. Ziyaretlerinden dolayı sayın Malay ve yönetim kurulu üyelerine teşekkür ediyoruz yeni görevlerinde kendilerine eğitim camiası olarak başarılar dileriz” dedi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.