GENEL Haber Girişi : 21 Ekim 2018 22:28

Genç İşadamı Baran Aktay Cumhurbaşkanı'nın gelişini değerlendirdi

Genç İşadamı Baran Aktay Cumhurbaşkanı'nın gelişini değerlendirdi
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'a gelişini değerlendiren Genç İşadamı Baran Aktay, Cumhurbaşkanı Erdoğan Diyarbakır'ı imar etmek, geliştirmek, yükseltmek, huzura ve refaha kavuşturmak için çalıştığını söyledi.
Bir dizi programa katılmak amacıyla Diyarbakır'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yeni stadyumun açılışını yapıp, bakan ve eski futbolcuların oynadığı “Şöhretler Karması” maçının açılış vuruşunu yaptıktan sonra Sur ilçesine geldi. İlçeyi gezen Cumhurbaşkanı Erdoğan, yapılan çalışmalar hakkında yetkililerden bilgi aldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'a gelişini değerlendiren Genç  İşadamı Baran Aktay, "Sayın Cumhurbaşkanımız Diyarbakır'a ayrı bir sevgi besliyor" dedi. 



Bir dizi programa katılmak amacıyla Diyarbakır'a gelen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Diyarbakır'a gelişini değerlendiren Genç İşadamı Baran Aktay, "Cumhurbaşkanımız Diyarbakır'a her zaman olduğu gibi ilgi ve alakası bir kez daha gösterdi. 



Diyarbakır'a her geldiğinde mutluluk ve huzur veren Cumhurbaşkanımız bu gelişinde de yine Diyarbakır için müthiş şeyler söyleyip kentten ayrıldı. Cumhurbaşkanımız Diyarbakır'ı imar etmek, geliştirmek, yükseltmek, huzura ve refaha kavuşturmak için gece gündüz çalışıyor. Bu sebepten bizlerde Diyarbakır halkı olarak kendisine sonsuz sevgi ve hürmet duyuyoruz" dedi. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.