GENEL Haber Girişi : 15 Temmuz 2019 18:52

GELECEĞİN YETENEKLİ SPORCULARI YETİŞTİRİLİYOR

GELECEĞİN YETENEKLİ SPORCULARI YETİŞTİRİLİYOR
Diyarbakır Galatasaray Futbol Okullarında, birbirinden yetenekli ve başarılı futbolcu adayları, konusunda uzman eğitmenler eşliğinde, geleceğe güvenle hazırlanıyorlar. Diyarbakır Galatasaray Futbol Okulları Kurucusu ve Genel Koordinatörü Eşref Oktay, yakl
3 yıl önce, bir elin parmaklarını geçmeyecek sayıda öğrenciyle çıktıkları bu yolculukta, bugün 130’a varan öğrenci sayısıyla, en üst düzeyde hizmet sunmaya çalıştıklarını belirten Eşref Oktay, konuyla ilgili yaptığı açıklamada, şu görüşleri dile getirdi: 
 
 
GALATASARAYIMIZ BİR DÜNYA MARKASI 
 
‘Bir dünya markası olan Galatasaray Spor Kulübü arması altında kurduğumuz Diyarbakır Galatasaray Futbol Okulları olarak, oldukça geniş bir yelpazede, çocuklarımızı ve gençlerimizi, sporun ve futbolun çok yönlü faydalarından yararlandırmaya çalışıyoruz. 
İlklerin öncüsü olan kulübümüz, ülkemizde ‘Futbol Okulu’ projesine de öncülük etmiş, köklü misyonumuz ve geleceğe güvenle bakan vizyonumuzla, çocuklarımıza en üst düzeyde sportif eğitim-öğretim sunma olanağı sağlamıştır. 
 


 
Sporun sevgi, saygı, fair-playilkeleri çerçevesinde, kardeşlik zincirine yeni halkalar eklemek amacıyla, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirip geleceğe hazırlama şiarıyla, bu kutlu yolculuğa çıkmış bulunmaktayız. 
Çocuklarımızın gerek yeteneklerini geliştirip, olabildiğince daha üst noktalara taşımak ve gerekse onlara yeni yetenekler kazandırarak, hem fiziksel hem de ruhsal gelişimlerine katkılar sağlamak amacıyla, uzman hocalarımızla eğitimler sunmaktayız. Bunun yanısıra, hem bilimsel veriler, hem de teknolojinin sağladığı olanakları yeşil sahalarımıza kanalize ederek, onları geleceğe hazırlıyoruz.Çocuklarımızı sporla buluşturarak, onları her türlü kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, sporun birlik, beraberlik ve dayanışma ruhunu en üst düzeyde onlara aşılayabilmek, vücut gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla, Eğitmen arkadaşlarımızla beraber 3 yıl önce, bu kutlu yolculuğa çıktık.Bugün geldiğimiz nokta, gerek bizim ve gerekse Diyarbakır İlimiz açısından son derece memnuniyet verici. 



 
YAZ VE KIŞ KAMPLARIMIZDA SEÇMELER YAPILIYOR 
 
Galatasaray Akademi Ligi’nde mücadele etmek amacıyla, her yıl Yaz ve Kış mevsimlerinde olmak üzere iki defa kamp organize ediliyor. 
Akademi Ligimizin uzman hocaları, kentimize gelip, yaklaşık bir hafta boyunca, çocuklarımızı izleyip, gerekli notları alıyorlar. 
Daha sonra izlenen futbolcular arasından seçmeler yapıp, seçilen futbolcuları Florya’da kampa alıyorlar. Nitekim şu an Diyarbakır Futbol Okulları olarak, Ahmet Tunahan ve Abdülsamet Şimşek isimli iki kardeşimiz, Galatasaray Akademi Ligi’ne seçilmiş durumdalar. 
Önümüzdeki yıllarda Galatasaray Futbol Akademisi’nde forma giyecek futbolcuların sayısını artırarak, başta sarı-kırmızılı camiamız olmak üzere, ülkemiz ve dünya futboluna olabildiğince çok sayıda evladımızı kazandırmak, başlıca hedeflerimiz arasında yer almakta. 
Bu kapsamda bütün anne ve babaları, Merkez Kayapınar İlçemiz Lunapark arkasında bulunan Zeytin Dalı Spor Kompleksinde, cumartesi ve Pazar günleri gerçekleştirdiğimiz eğitim ve idmanlarımızı izlemeye davet ediyoruz.’ 
 
 
 
ÖZEL HABER: YILMAZ ACU 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.