GÜNDEM Haber Girişi : 07 Eylül 2024 20:18

Gazeteci Yılmaz Bilgin’in Kızı Ayşin İrem’in Söz Merasimi Gerçekleşti

Gazeteci Yılmaz Bilgin’in Kızı Ayşin İrem’in Söz Merasimi Gerçekleşti
Ak parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, gazeteci Yılmaz Bilgin’in kızı Ayşin İrem Bilgin ile iş insanı Ahmet Dalmızrak’ın oğlu Ömer Dalmızrak’ın söz merasimine katıldı. Ensarioğlu, “Genç çiftlerimizi ve kıymetli ailelerini..

Ak parti Diyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu, gazeteci Yılmaz Bilgin’in kızı Ayşin İrem Bilgin ile iş insanı Ahmet Dalmızrak’ın oğlu Ömer Dalmızrak’ın söz merasimine katıldı. Ensarioğlu, “Genç çiftlerimizi ve kıymetli ailelerini tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.

Gazeteci Yılmaz Bilgin’in kızı Ayşin İrem,Diyarbakır’da düzenlenen söz merasimiyle iş insanı Ahmet Dalmızrak’ın oğlu Ömer Dalmızrak ile evlilik yolundaki ilk adımını attı. Merasime, her iki ailenin yakın çevresi ve dostları katıldı.

Ak partiDiyarbakır Milletvekili Galip Ensarioğlu da merasimde hazır bulundu ve genç çifti tebrik etti. Törenin ardından sosyal medya üzerinden bir mesaj yayımlayan Ensarioğlu, “Dalmızrak ve Bilgin ailelerinin evlatları Ömer ile Ayşin’in evlilik yolundaki ilk adımı olan söz merasimine katıldık. Genç çiftlerimizi ve kıymetli ailelerini tebrik ediyor, bir ömür boyu mutluluklar diliyorum” dedi.