GENEL Haber Girişi : 02 Ağustos 2018 13:16

Evlenemeyen Gençler İçin Miryıldız Düğün Salonunda büyük İndirim

Evlenemeyen Gençler İçin Miryıldız Düğün Salonunda büyük İndirim
Gerek sağladığı hizmet kalitesi ve gerekse son derece ekonomik fiyat politikasıyla, yıllardır Diyarbakır ve Bölge halkına hizmet sağlayan Miryıldız Düğün Salonu, bin kişilik oldukça geniş bir kapasiteye sahip, rüya gibi bir mekânda unutulmayacak organizas
 Uzun yıllardan bu yana deneyimli ve güler yüzlü kadrosuyla, misafirlerini ağırlayarak en üst düzeyde hizmet sağlayan ve bu hizmetlerini de olabildiğince ekonomik fiyatlarla sunan Miryıldız Düğün Salonu, Diyarbakır ve Bölge halkının haklı takdirini kazanmış durumda. 





Yaz ve Kış mevsiminde ısıtma ve soğutma tertibatıyla konuklarına herhangi bir sıkıntı yaşatmayan Miryıldız Düğün Salonu, hizmete girdiği günden bu yana, hayatını birleştirmek isteyen çiftleri geri çevirmeyerek, büyük bir başarıya imza atmış durumda. Ahmet ve Baran Aktay’ın işletmeciliğini yaptığı Miryıldız Düğün Salonu, Alipınar Mahallesi Cemiloğlu Caddesi üzerinde çok yönlü hizmetlerine aralıksız olarak devam ediyor. 




Aktay kardeşler bugüne kadar kendilerine başvuran hiçbir çifti geri çevirmemenin haklı gururunu yaşadıklarını belirtti. Zaman zaman bütçeleri elvermemesine rağmen, kendi kârlarından fedakârlık yaparak, insanların mutlu günlerini en iyi şekilde yaşamalarına vesile oldukları için büyük mutluluk yaşadıklarını belirten Genç İşletmeci Aktay kardeşler şunları söyledi:  



HEM EKONOMİK, HEM DE KONFORLU HİZMET SUNULUYOR 
 
 ‘Kamera ve fotoğraf çekimlerimiz, Sinevizyon eşliğinde yaptığımız organizasyonlarımız,300 kişilik kına ve nişan salonumuz, cafe ve aile çay bahçemiz, kapalı ve açık ayrı ayrı halı sahalarımız, otoparkımız ile A’dan Z’ye misafirlerimizin her türlü ihtiyaçlarını gözeterek dizayn ettiğimiz tesisimizde, son derece konforlu ve üst düzey hizmet sağlıyoruz. 




Ayrıca, spor ve sosyal kompleksimizle son derece kaliteli sportif ve sosyal hizmetler sunuyoruz. Bin kişi kapasiteli geniş ve kullanışlı düğün salonumuzda, insanlarımız son derece rahat ve ferah bir ortamda düğünlerini yapabilme olanağı buluyor. 




Yemekli düğün ve nişan organizasyonlarımızla, vatandaşlarımızın haklı teveccühüne mazhar oluyoruz. Konusunda yılların deneyimine sahip, güler yüzlü personelimiz ile hep daha iyiyi ve daha güzeli gerçekleştirmeye çalışıyoruz. Özellikle ekonomik durumu el vermediği için salon tutamayan gençlerimiz için bütün olanaklarımızı zorlayarak, her türlü imkânı sunuyoruz. Aldığımız dualar, bizim için paha biçilemez bir hazine değeri taşıyor’.  




A’DAN Z’YE HER TÜRLÜ HİZMET SUNUMU YAPILIYOR 
 
 Diyarbakır’ın en işlek noktalarından biri olan, dolmuşla ve otobüsle şehrin her yerinden gelebilme olanağı olan Miryıldız Düğün Salonu, ihtiyaç duyulan her türlü hizmeti sağlıyor. 




Düğün, nişan, sünnet, kına geceleri, özel gün ve gecelerin yanı sıra, davet organizasyonları, mezuniyet baloları, doğum günü partileri, şirket organizasyonları, bayi toplantıları ve benzer tüm organizasyonlara ev sahipliği yapan Miryıldız Düğün Salonu, bugüne kadar üstlendiği bütün organizasyonları, başarıyla gerçekleştirmenin haklı gururunu yaşıyor. 




Hayallerin gerçeğe dönüştüğü, rüya gibi bir düğünle çiftlerin hayatlarını birleştirdiği, unutulmaz mutlulukların tanığı olan Miryıldız Düğün Salonu, bir ömür boyu akıldan çıkmayacak mutlu anlara ev sahipliği yapmaya devam ediyor.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.