GENEL Haber Girişi : 03 Temmuz 2019 19:16

ESRA DOĞAN,BAŞKANLIĞA ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI

ESRA DOĞAN,BAŞKANLIĞA ADAYLIĞINI RESMEN AÇIKLADI
Uzun yıllardan bu yana, Adalet ve Kalkınma partisi (Ak parti) teşkilatlarında, değişik kademelerde başarıyla görev yapan, Esra Doğan, İl Kadın Kolları Başkanlığına adaylığını açıkladı.
Ak parti teşkilatlarında yıllardan beridir Yürütme Kurulu Üyesi ve Teşkilat Başkanlığı’nın yanısıra, Yenişehir İlçe Teşkilatı Kadın Kolları Başkanlığında, başarılı hizmetler gerçekleştiren ve haklı olarak, bir çok vatandaşın beğenisini kazanan Esra Doğan’ın, İl Kadın Kolları Başkanlığına Adaylığını açıklaması, memnuniyetle karşılandı. 


 
 HALKA HİZMET HAREKETİ, TÜM HIZIYLA YOLUNA DEVAM DİYOR  

Açıklamalarda bulunan Esra Doğan, Adalet ve Kalkınma partisinin Halka Hizmet Hareketi olarak, yoluna emin adımlarla devam ettiğini belirterek şunları söyledi: ‘Bir dünya lideri olan sayın Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan ve hizmet sevdalısı dava arkadaşları tarafından kurulan ve yaklaşık 20 yıl içinde ‘yapılamaz’ denilen bir çok projeyi başarıyla gerçekleştiren Ak parti, hizmetler zincirine sürekli olarak yeni halkalar eklemektedir. 


Unutulmamalıdır ki, misyonu olmayanın, vizyonu da olamaz. A k parti hareketi, halkımızın tertemiz bağrından filizlenerek, geride kalan 20 yıl içinde, dev bir çınara dönüşmüştür. Bu kutlu hareketin mensubu olmak, bizler için büyük mutluluk kaynağıdır.



Dolayısıyla, yıllardır muhtelif kademelerde şevk ve gururla yürüttüğüm çalışmalarımda görmüş olduğum ilgi ve teveccüh, çalışmalarımda ilham kaynağım olmuştur. Peygamberler ve Sahabeler Kenti, Diyarbakır İlimizde başta kadınlarımız ve çocuklarımız olmak üzere, olabildiğince geniş halk kitlelere ulaşarak, hizmet sunduk. Artık, daha büyük platformlarda ve daha geniş ölçekli projelerle halkımıza hizmet sunabilme adına, İlimiz Kadın Kolları Başkanlığı’na Adaylığımı koymuş bulunmaktayım. Adanmışlık ruhuyla çıkmış olduğumuz bu kutlu yolculukta, olabildiğince fazla sayıda insanımıza ulaşarak, hayır dualarını alabilmek, bizler için paha biçilemez birer manevi hazinedir. Bu inanç ve şevkle, adaylığımın hareketimize ve şahsıma hayırlara vesile olmasını Yüce Rabbim’den niyaz eder, bütün dava arkadaşlarıma başarılar dilerim’. 



 PARTİLİLER VE VATANDAŞLAR, BİR HAYLİ MEMNUN 

 Bu arada görüşlerini dile getiren Ak partililer vatandaşlar, Esra Doğan’ın, tabandan geldiğine dikkati çekerek, görüşlerini şöyle dile getirdiler: ‘Liyakat, kuşku yok ki, başta siyaset olmak üzere, hayatın her alanında, birinci derecede referans kaynağıdır. Dolayısıyla, Esra Hanım bugüne kadar üstlenmiş olduğu sorumlulukları, hakkıyla yerine getirerek, daha üst düzey görevlerde başarılı olacağının sinyalini vermiştir. Genel Merkez yetkililerinin de, bugüne kadar yapmış olduğu hizmetleri dikkate alacağına dair kuşkumuz yok. Esra Doğan’ı tebrik ediyor, adaylığının hayırlara vesile olmasını diliyoruz.’ 


ÖZEL HABER: YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.