GENEL Haber Girişi : 27 Nisan 2019 12:30

Esnafa ‘Can’dan ziyaret

Esnafa ‘Can’dan ziyaret
Diyarbakır’ın Kayapınar İlçesinde yaptığı projelerle halkın gönlünde taht kuran AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Servet Can, Cuma namazı sonrası esnaf ziyaretinde bulundu.
Kayapınar AK Parti İlçe Başkanı Servet Can, beraberindeki İlçe Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis üyeleri ile Cuma Namazını Kayapınar’da kıldı. Cuma Namazı sonrası Kayapınar’da bulunan esnafları da ziyaret etmeyi ihmal etmeyen Servet Can ve beraberindeki heyet esnaflarla sohbet ederek hayırlı işler diledi.



  
“DİYARBAKIR’IN GELECEĞİNİ HALKIMIZLA ŞEKİLLENİDİRİYORUZ” 

Göreve geldiği günden bu yana Kayapınar halkıyla her zaman içiçe olan ve Kayapınar esnafını her zaman koruyan, kollayan bir başkan olan AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Servet Can. “AK Parti Kayapınar İlçe teşkilatları olarak bütün birimlerimizle birlikte sürekli Diyarbakırımızın gelişmesi için çalışıyoruz. Diyarbakır’ın gelişmesi için önce halkımızın sorunlarını bilmemiz lazım. Bizde koordineli olarak sürekli halkımızı ve esnafımızı ziyaret ediyoruz. Bu ziyaretlerde esnaflarımızında değerli düşünce ve tavsiyeleri ile Diyarbakır’ın geleceğini şekillendirmeye çalışmaktayız. Bu ziyaretlerde en önemli konu hemşerilerimizle bir arada olabilmek, onların halini, hatırını sorabilmektir. Bu tür çalışmalarımız bundan sonra da artarak devam edecektir" dedi. 



“DERDİMİZ HİZMET VE İNSANLIKTIR” 

AK Parti Kayapınar İlçe Teşkilatı olarak kendilerinin Kayapınar’a hizmet için and içtiklerini belirten Başkan Can, “Bizim kapımız herkese açıktır. Halkımıza hizmet bizler için onurdur. Dini, dili, ırkı ve siyasi görüşü ne olursa olsun asla ayırım yapmayız kimseyide ötekileştirmeyiz. Her insan bizler için aynıdır, derdimiz hizmet ve insanlıktır” diye konuştu. 




ESNAFTA ZİYARETLERDEN MUTLU 

Başkan Can’ın ziyaretlerinden memnuniyet duyduklarını belirten Kayapınar Esnafları da, “Saolsun değerli başkanımız Servet Can, her zaman bizlerin yanında ve bizleri yalnız bırakmıyor. Kendisini her daim görüyoruz ve kendisiyle sürekli fikir alışverişinde bulunabiliyoruz. Bizlere gösterdiği bu yakın ilgi ve alakadan dolayı kendisine teşekkür ediyoruz. Bizde her zaman değerli başkanımızın yanındayız” dediler. 


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.