GENEL Haber Girişi : 17 Nisan 2019 14:50

ERSİN VE YENTÜRK AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

ERSİN VE YENTÜRK AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ
Diyarbakır ve Bölgemizin tanınmış ailelerinden Ersin ve Yentürk aileleri, dün akşam gerçekleşen düğün trenlerinde hayatlarının en mutlu günlerini yaşadılar.
Yentürk Ailesinin biricik kızı Gizem Yentürk ile, Ersin Ailesinin yakışıklı oğlu Uğur Ersin’in düğün treni, oldukça kalabalık bir davetli topluluğunun katılımıyla gerçekleşti. 
Adeta, rüya gibi gerçekleşen düğün trenine, muhtelif kamu kurum ve kuruluşların yetilileri, muhtelif siyasi partilere mensup yöneticiler, STK yetilileri, Oda ve Borsa yöneticileri, iş adamları, basın yayın kuruluşlarının temsilcileri ve oldukça kalabalık bir davetli topluluğu katıldı. 



Merkez Kayapınar İlçesi, Fırat Bulvarı Gaziler Semtinde bulunan Dilek Paradise Düğün Salonu’nda yapılan düğün, Barkovizyon sistemiyle, hem salon yayın yapılırken, hem de internet ortamında canlı olarak sunuldu. 



DAVETLİLER, UNUTULMZ BİR GECE YAŞADILAR 

Konukların, müzik ve eğlenceye doyduğu düğün treni, gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti. 
Genç çiftin bu mutlu günlerine tanıklık eden davetliler, unutulmaz bir gece yaşadılar. 





Yerel sanatçılar, birbirinden güzel parçalarını seslendirirken, konuklar da zaman zaman söylenen şarkılara eşlik ettiler. Halaylar çekildi, mahalli oyunlar oynandı. 
Ülkemizin tanınmış sanatçılarından Aydın Aydın ve Ekin Akkaş ile, seslendirdikleri  Türkçe ve Kürtçe parçalarla, geceye ayrı bir renk kattılar. Bütün masaları dolaşarak, şarkılarını seslendiren ünlü sanatçılara, konuklar da eşlik edince, ortaya harika bir manzara çıktı.

 

Gelin ve damadın yakınları, akrabaları ve arkadaşları da, bu mutlu geceye katılarak, genç çifti, bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadılar. 
Dolarların adeta havada uçuştuğu gecede, konuklar meşrubat, tatlı ve tuzlu ikramlarının yanısıra, çiğköfte ikramlarında bulunuldu.



Çok sayıda çelenlerin gönderildiği gecede, damadın babası Ersinler Traktör Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Halit Ersin ile, gelinin babası Esat Yentürk, düğün boyunca konuklarıyla ilgilenerek, örnek bir ev sahipliğine imza attılar. 
Misafirlerini kapıda karşılayan Halit Ersin ve Esat Yentürk, bütün masaları tek tek ziyaret ederek, konuklarıyla özel olarak ilgilendiler.



Yine düğün sonrası, bütün konuklarını kapıya kadar uğurlayan İşadamı Halit Ersin ve Esat Yentürk, geleneksel Diyarbakır konukseverliğinin en güzel örneklerini sergilediler. 



Düğün sonrası, kısa bir teşekkür konuşması yapan damadın babası Ersinler Traktör Yönetim Kurulu Başkanı İş Adamı Halit Ersin, davetlilere teşekkür ederek, ‘Öncelikle böylesi anlamlı ve güzel gecemize katılarak, mutluluğumuza mutluluk katan bütün akraba, dost, misafirlerimiz ve yakınlarımıza, en kalbi duygularımızla teşekkür ederiz. 

Allah; hepinizden razı olsun. Bizzat gelemeyip, telefonla mutluluk temennilerini ileten bütün sevdiklerimize de bu hassasiyetlerinden dolayı ne kadar teşekkür etsek azdır. Darısı birbirini seven tüm çiftlerin başına’ şeklinde memnuniyetlerini dile getirdi. 




Düğün sonrası duygularını dile getiren konukları ise, böylesi mutlu geceye tanıklık etmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını belirterek, şunları söylediler: 
‘Hayatlarını birleştiren Gizem Yentürk ve Uğur Ersin’i kutluyor, kendilerine en kalbi duygularımızla, Cenab-ı Allah‘tan bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz. Bizlere, örnek bir ev sahipliği yapan gelin hanım ve damat beyin ailelerine de teşekkür ediyoruz. Darısı bütün bekârların başına’. 




BUGÜN İSE YEMEKLİ MEVLİD DÜZENLENDİ 

Öte yandan, dün akşam gerçekleşen düğün töreni sonrası, bugün ise yine Dilek Paradise Düğün Salonunda, yemekli bir Mevlid düzenlendi.
Dualar ile başlayan ve Kur’an-ı Kerim tilavetiyle devam eden program, düzenlenen yemek ile sona erdi. 
 


ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.