GENEL Haber Girişi : 20 Ağustos 2018 01:24

Erdoğan'ın dolar bozdurun çağrısına İş adamı Girişen’den destek

Erdoğan'ın dolar bozdurun çağrısına İş adamı Girişen’den destek
ŞEN-YOL İnşaat Ltd.Şti.Yönetim Kurulu Başkanı İşadamı Ercan Girişen,Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Dolarlarınızı bozdurun' çağrısına destek verdi.

Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan 'Dolarlarınızı bozdurun, altına ve Türk Lirası'na çevirin' çağrısına vatandaş desteği sürüyor. İşadamı Ercan Girişen’den Türkiye Cumhuriyeti Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına destek vererek, Diyarbakırlılara seslenerek bu çağrıya destek olmaya çağırdı. 

Ülke ekonomisine yönelik spekülatif ataklara tepki gösterdiklerini ifade eden İşadamı Girişen, "Bir duruş olarak karınca misali devletimizin her zaman yanındayız , biz de elimizden geleni yapmak istedik. Bir vatandaş  olarak Türk lirası ve ülke ekonomisine destek vermek amacıyla yastık altındaki altın ve dolarlarımızı bozdurma kararı aldık. Diyarbakırlılar olarak başlattığımız bu girişimde tüm halkımızı aramızda görmeye ve Türk lirası ile ülke ekonomisine destek vermeye davet ediyorum." diye konuştu.

 

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.