GENEL Haber Girişi : 21 Nisan 2019 01:16

Erdemliler Hareketin’den Başkan Beyoğlu’na hayırlı olsun ziyareti

Erdemliler Hareketin’den Başkan Beyoğlu’na hayırlı olsun ziyareti
Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz, Bağlar Belediye Başkanı olarak seçilen Hüseyin Beyoğlu’na hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleştirilen yerel seçimlerde Bağlar Belediye Başkanı olarak seçilen Hüseyin Beyoğlu’na hayırlı olsun ziyaretleri devam ediyor. Ziyaretler kapsamında Diyarbakır’da yaptıkları başarılı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz ve beraberindeki heyet Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nu makamında ziyaret ederek hayırlı olsun dileklerinde bulundular.  


 
“BAŞKAN HÜSEYİN BEYOĞLU BİR DAVA ADAMIDIR”  
 
 
Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun bir dava adamı olduğunu ve Bağlar’ı hakkıyla yöneteceğine inançlarının tam olduğunu belirten Erdemliler Hareketi Derneği Diyarbakır İl Başkanı Atilla Kaymaz “Bağlar ilçemizin değerli Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu beraber siyaset yaptığımız değerli bir arkadaşımız ve dava adamıdır.  
 
Böylesi dava adamlarının güzel bir makamda olmaları bizleri sevindirir. Hüseyin bey güzel hizmetler ile Diyarbakır ve Bağlar halkının gönlüne taht kuracaktır. Buna inancımız tamdır. Kendisi dini, dili, ırkı ne olursa olsun kapısına kim gelirse gelsin hiçbir zaman ayırım yapmaz insana insanca değer veren bir şahsiyettir. Ayrıca siyaset camiasına katkıları olan emeği geçen bir gönül adamıdır.  
 
Allah Hüseyin başkanımızı mahçup etmesin çok güzel hizmetler yapacağına inancımız tamdır. Allahütealâ hizmetlerini daim eylesin. Bizlerede kıymetli vaktini ayırdıktan dolayı Sayın Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu Beyefendiyede sonsuz teşekkür ederim. 
Kendisine her zaman desteğimiz sürecektir başarılar dileriz” diye konuştu.  
 

 
BEYOĞLU“TÜM HALKIMIZA KAPIMIZ ARDINA KADAR AÇIKTIR”  
 
Diyarbakır’da hizmet veren tüm Sivil Toplum Kuruluşlarına kapılarının ardına kadar açık olduğunu sözlerine ekleyen Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu ise, “Kapımız her zaman sizler gibi önemli STK’lara açıktır. Bizler hizmet için varız insanlık için varız kim gelirse gelsin yasalar çerçevesinde hizmet etmeye hazırız. 
 


 
 Bizde asla ayırım olmayacaktır insanlığa hizmet için varız bu kutsal makamda inşallah el birliği ile halkımızın sorunlarına çözüm getireceğiz. Cenab-ı Allah kısmet ederse Bağlar ilçemiz için her şeyin en güzel hizmetini yapacağız. Halkımızdan bir dua almamız yeterlidir. Zamanla sorunlar asgariye inecek şuana kadar gelen yakınlarımız dostlarımız misafirlerimizden ve partililerimizden herkesten Allah razı olsun. Halkımıza layık olmaya çalışacağız. Bizim derdimiz makam değil derdimiz insanlık derdi olacaktır makamlar gelip geçer. Bağlar ilçemizde çok sorunlar var bu sorunları çözmeye çalışıp gayret edeceğiz inşallah” dedi. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.