GÜNDEM Haber Girişi : 19 Temmuz 2024 00:26

Ensarioğlu, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı seçildi

Ensarioğlu, TBMM Çevre Komisyonu Başkanı seçildi
Galip Ensarioğlu Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum’dan boşalan TBMM’deki koltuğa oturdu. Ayağının tozuyla yeni koltuğunda oturan Ensarioğlu tebrik ziyaretlerini kabul etmeye başladı.

Ensarioğlu, TBMM Çevre Komisyonu toplantısında yapılan oylamada, komisyon üyelerinin oy birliği ile desteğini alarak Komisyon Başkanı seçildiğini ifade ederek, “Şahsımı bu göreve layık gören AK Parti Grubumuza ve oy birliği ile destek veren tüm komisyon üyesi arkadaşlarıma teşekkür ederim.  Ayrıca, tebrik ve destek mesajlarını ileten, bizleri ziyaret eden hemşehrilerimize, dostlarımıza ve yol arkadaşlarımıza şükranlarımı sunarım. Birlik ve beraberlik içinde, daha yaşanabilir bir ülke, daha temiz ve daha güzel bir çevre için ortak akıl ve istişare ile ülkemizin çevre politikalarına en iyi şekilde katkı sağlayacağımızı temenni ediyorum” dedi. 
İlk ziyaret AK Parti Diyarbakır milletvekillerinden

Galip Ensarioğlu’nu yeni makamında ziyaret eden TBMM 28. dönem Ak Parti Diyarbakır milletvekili Suna Kepolu Ataman Sosyal medya hesabından paylaşım yaparak ” Türkiye Büyük Millet Meclisi Çevre Komisyonu Başkanlığına Seçilen, Diyarbakır Milletvekilimiz Sayın Mehmet Galip Ensarioğlu’nu tebrik ediyor, yeni görevinde muvaffakiyetler diliyorum. Memleketimize ve ülkemize hayırlı ve uğurlu olsun.” Dedi.