GENEL Haber Girişi : 26 Ocak 2019 22:44

Ensarioğlu ailesinin acı günü

Ensarioğlu ailesinin acı günü
Diyarbakır'ın tanınmış ailelerinden Ensarioğlu ailesinin büyüğü Diyarbakır'ın önde gelen kanaat önderlerinden Hacı Sait Ensarioğlu (76) hayatını kaybetti.
Diyarbakır'ın tanınmış ailelerinden ve Diyarbakır siyasetinin önde gelen isimlerinden olan Ensarioğlu ailesinin büyüğü olan ve eski bakanlardan İYİ Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Salim Ensarioğlu'nun ağabeyi, AK Parti eski milletvekili Galip Ensarioğlu ve Cihan Ensarioğlu'nun babası Hacı Sait Ensarioğlu (76) beyin ve kalp rahatsızlığı nedeniyle 2 aydır tedavi gördüğü İstanbul'daki özel bir hastanede hayatını kaybetti.  




Ensarioğlu'nun cenazesinin uçakla akşam Diyarbakır'a getirilirken, yarın da Dicle ilçesi Şeğmaran köyüne götürülerek buradaki aile mezarlığında toprağa verileceği öğrenildi. Hacı Sait Ensarioğlu için kurulacak taziye yeri ise erkekler için Altındağ Tesisleri'nde kadınlar için ise Gıda Toptancılar Sitesi'nde bulunan Liceliler Yasevi'nde olacak. 




HABER :YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.