GENEL Haber Girişi : 29 Ekim 2018 01:26

En iyi genç girişimcilerde Baran Aktay ismi göze çarpıyor

En iyi genç girişimcilerde Baran Aktay ismi göze çarpıyor
Marka ve kariyer zirvesi etkinlikleri kapsamında "Altın Toprak" ödülleri ile Diyarbakır ilk defa en iyilerini belirleyecek. www.diyarbakirenleri.com üzerinden yapılan yarışmada En İyi Genç Girişimciler kategorisinde yer alan Baran Aktay ismi göze çarpıyor
Meya Ajans tarafından Diyarbakır'ın enlerinin belirlenmesi için gerçekleştirilen proje tüm hızıyla devam ediyor. İlk defa internet üzerinden kentin en iyilerinin belirlenmesi için kollar sıvanırken, vatandaşlarda oy vermeye hızla devam ediyor. www.diyarbakirinenleri.com internet sitesi üzerinden tüm Türkiye genelinde kullanılacak oylarla belirlenecek markalar, düzenlenecek geceyle vatandaşlara duyurulacak. Oylama yapacak vatandaşların da unutulmadığı yarışmada oy işlemine katılanlara her 15 günde yapılacak çekilişle tablet hediye edilirken, renkli markaların yer aldığı yarışmada En İyi Genç Girişimci Kategori bölümünde son zamanlarda yaptığı girişimlerle adından sıkça söz ettiren Genç Girişimci işadamı Baran Aktay ön plana çıkıyor.  





1990 Diyarbakır Hani doğumlu olan genç girişimci İş adamı Baran Aktay, Mardin Artuklu Üniversitesi inşaat bölümü mezunudur. 2. üniversite olarak Mersin Üniversitesi uzaktan eğitim uluslar arası ilişkiler bölümüne devam etmekte olan Baran Aktay, 2000 yılında babasının özel sektörde yaptığı atılımları 2008 yılında devir almıştır.  Şuan Miryıldız düğün salonları, Mir petrol ve Hani Nakliyat firmalarının işletmeciliğini ve genel müdürlüğünü yapmakta olan ve toplam iş yerlerinde 60’a yakın personel çalıştıran Aktay, hizmet sektöründe iddialı ilerlemekte ve istihdamada katkı sağlamaktadır.  




Zaman zaman mesleki eğitimlere de katılan ve ticari gelişimini de geliştiren Aktay yenilikleri takip ederek Diyarbakır halkına hizmet vermektedir. Ticaret hayatında sürekli büyümeyi hedefleyen, işletmesini yaptığı sektörlerde her zaman en iyi olmak için elinden geleni yapmaya çalışan Aktay başarılı bir genç girişimcidir. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.