GENEL Haber Girişi : 05 Aralık 2019 01:22

EMİR ET TAVA, DUALARLA HİZMETE AÇILDI

EMİR ET TAVA, DUALARLA HİZMETE AÇILDI
Gelişen ve büyüyen Diyarbakır’da, bu gelişmelere paralel olarak yeni iş yerleri de kapılarını açmaya devam ediyor. Özellikle Mutfak kültüründe, eşsiz bir mirası olan ve oldukça zengin bir mutfak kültürüne sahip olan Diyarbakır’da, yeni restaurantlar ve lo
Merkez Yenişehir İlçesi Ali Emiri Caddesi Zemzem Apartmanı altında hizmete giren Emir Et Tava, hem oldukça zengin menüsü ve hem de sektöründe senelerin tecrübesine sahip ustalarıyla, oldukça iddialı. İşletmesini Diyarbakır’ın tanınmış simalarından Veysel Güneş’in yaptığı Emir Et Tava’nın açılışı, oldukça görkemli bir törenle yapıldı.




Açılışa Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, Gençlik ve Spor İl Müdürü Mehmet Demir, DESOB başkanı Alican Ebedinoğlu, Diyarbakır Fırıncılar Odası Başkanı Mehmet Emin Güngör, Lokantacılar Derneği Başkanı Haşim Elkaan, siyasetçi Cihan Ensarioğlu,



Çetin İnanç, muhtelif siyasi partilere mensup yöneticiler, basın yayın kuruluşlarının temsilcileri, davetliler ve kalabalık bir vatandaş topluluğu katıldı. Gelen çelenklerle, iş yeri adeta çiçek bahçesine dönerken, lezzetleri yemekleri tadan davetliler, hem işletmenin temiz ve nezih oluşuna, hem de menünün enfes oluşu nedeniyle, tam puan verdiler.



HÜNERLİ ELLERİN HAZIRLADIĞI NEFİS YEMEKLER

İki katlı ve 500 m2 alana sahip Emir Et Tava, oldukça zengin menüsünü, son derece hijyenik ve temiz bir ortamda, sunuyor. Ailelere özel yeri olan mekânda, yılların tecrübesi isimlerin, adeta sevgilerini de katarak hazırladıkları enfes menüleri, deneyimli ve güler yüzlü personeliyle, misafirlerine takdim ediyor. Yaprak döner, ızgara çeşitleri, saç tava, kuzu dolma, Belen Tava, Et Tava, Hindi dolma, kaburga dolma gibi, Fırın Güveç,



kavurma, kemikli fırın ağzı, sebzeli yemekler, incik haşlama, pirinç bulgur, içli köfte, mumbar gibi geleneksel Diyarbakır mutfağının en çok tercih edilen menüsünün yanı sıra, ayran çorbası, sulu yemek çeşitleri, birbirinden güzel soslar ve tadına doyumsuz salatalarıyla ikram ediliyor. Ayrıca, Diyarbakır’ın unutulmaya yüz tutmuş mahalli yemekleri de, isteyen misafirlere hazırlanıyor.



Alo paket servisiyle, 0412 224 58 58 numaralı telefondan, dileyen vatandaşların ev iş yerlerine birbirinden güzel menülerden ulaştırılıyor. İşletmede ayrıca, sabahları enfes çorba çeşitlerinin yanı sıra, gün içinde çiğköfte de sunuluyor. Sektörün tanınmış isimlerinden işletmeci Veysel Güneş, açılış sonrası yaptığı açıklamada, şunları söyledi: ‘Tarihin taşlara yazıldığı, medeniyetin beşiği Diyarbakır İlimiz, aynı zamanda mutfak kültürü açısından da olabildiğince lezzetli ve çeşit zenginliği olan Mukaddes bir kent.




Çıraklıktan başladığımız ve severek yaptığımız mesleğimizi, daha geniş kitlelere hitap edebilmek niyetiyle, böyle geniş ve rahat bir mekânda sürdüreceğiz. İşimizde esas olan misafir memnuniyetidir. Nezaketle ve misafir’ anlayışıyla konuklarımızı karşılar, ağırlar ve uğurlarız. Mesleğin duayenleri olan ustalarımızdan aldığımız bu kültürü, biz de kendi çocuklarımıza ve bütün çalışanlarımıza aşıladık.



Rabbim’e; şükürler olsun ki, bugünlere alnımızın akıyla geldik. İşimize olan saygımızı, ilk günkü gibi heyecan ve şevkle yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Etlerimiz, günlük ve taze olup, gerekli kontrolleri yaptıktan sonra kullanmaya başlıyoruz. Evlere ve işyerlerine servisimiz var. Kadromuzda, yılların sektörün içinde olan ve işini sevgiyle yapan ustalarımız var. Bütün Diyarbakırlı hemşehrilerimizi, deneyimli ve güler yüzlü kadromuzun özenle hazırlayıp ikram ettiği lezzetli menümüzden tatmak için bekliyoruz’.




ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.