GENEL Haber Girişi : 19 Aralık 2018 22:09

Elbey: Devrim niteliğindeki hizmetlerin devamı için AK Parti

Elbey: Devrim niteliğindeki hizmetlerin devamı için AK Parti
31 Mart'ta gerçekleştirilecek yerel seçimlerde AK Parti'den Diyarbakır'ın Hani İlçe Belediye Başkan Aday Adayı olan İşadamı Ali İhsan Elbey, gündeme dair açıklamalarda bulundu.
Açıklamalarında Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ve Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'ya destek veren Elbey, "Devrim niteliğindeki hizmetlerin devamı için AK Parti" dedi. 


AK PARTİ TARİHİ HİZMETLER YAPTI 

AK Parti'den Diyarbakır'ın Hani İlçe Belediye Başkan Aday Adayı olan İşadamı Ali İhsan Elbey, AK Parti'nin Türkiye tarihinde devrim niteliğinde hizmetler yaptığını belirterek, bu hizmetlerin devam etmesi için AK Parti'ye destek verilmesi gerektiğini söyledi. Diyarbakır Büyükşehir Belediye Başkanı Cumali Atilla'nın Diyarbakır'da son iki yılda bir çok hizmete imza attığını söyleyen Elbey, AK Parti'nin Diyarbakır'da tarihi bir başarıya imza atacağını da sözlerine ekledi.  


HANİ'YE HİZMET BOYNUMUZUN BORCUDUR 

Hani Belediye Başkan adaylığının kendisine verilmesi halinde kazanacağı inancında olan Elbey, "Partimiz tarihi devrim niteliğinde hizmetler yaptı ve yapmayada devam ediyor. AK Parti ülke ve şehrimiz Diyarbakır menfaatine çok projeler yaptı bu yüzden Diyarbakır belediyelerini AK Parti yönetmelidir. Allah'ın izniyle Hani Belediye Başkan adaylığı bana verilirse kazanacağım ve Hani ilçemize güzel ve insani hizmetler yapacağım. Başkanlığa ilk geldiğim andan itibaren kapımı herkese açık tutacağım, dini dili ırka ne olursa olsun hizmette asla ayırım yapmayacağım. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, insanlarımıza insanca sahip çıkacağız. Hangi parti mensubu olursa olsun kapıma gelen kim olursa olsun derdini sıkıntısını çözmede her daim yardımcı olacağım. Bu güzelim ilçemize insanlık yapmak boynumuzun borcudur" dedi. 


HANİ HALKI HUZUR VE HİZMET İSTİYOR 

İstihdama yönelik projeler hazırladığını da belirten Elbey, "İlçemizde pek iş olanağı yok. Ben istihdama yönelik projeler hazırladım ve gençlerimize istihdam için iş imkanları sağlayacağım. Gençliğe değer vereceğim. Gece gündüz çalışacağız ve Hani'yi kazanacağız. Ben aday olmasam bile her kim aday olursa olsun hep birlikte hareket edeceğiz ve aday olan kişiye sonsuz destekte bulunacağız. Aday olamadık diye küskünlük ve kırgınlık asla yaşanmayacak. Bizim derdimiz davamızdır, davamıza sahip çıkacağız inşallah. Bizler Hani halkı olarak huzur ve hizmet istiyoruz, kardeşçe yaşamak tüm insanlarımızın hakkıdır. Artık ölümler olmasın, hiç kimse ölmesin bu güzel ülke hepimize yeterdir. İki günlük dünyadır hepimize yeter" dedi. 


CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN TARİHİ HİZMETLER YAPTI 

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı hizmetler ile Türkiye'nin ihya olduğunu da sözlerine ekleyen Elbey, "Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan beyefendi, ülkemize çok güzel hizmetler yaptı. Sayın Başkanımız ve partimiz iktidara gelmeden önce bu güzelim ülkemiz çok çekti, hastanede ilaç kuyrukları vardı, doktora muayene olmak için sabah namazında kalkıp kuyruğu giden insanlarımızı unutmadık. Anne babası yatalak hasta olduğundan dolayı anne ve babalara sahip çıkmayan vefasız insanları gördük ve şuan bu insanlar için evde bakım ücreti veriliyor bu ailelere ve bu ücretler sayesinde vefasızlık sona erdi.


Dula, yetime, askere, yaşlılara, engellilere ve ailelerine maaş bağlandı. İşte bu güzel hizmetleri Devlet Başkanımız Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan beyefendin sayesinde oldu. Allah eksikliğini vermesin sayın cumhurbaşkanımızın ve bizler her daim kendisinin yanındayız. Her zaman söylüyorum ve söylemeyede devam edeceğim davamız onurumuzdur. İnançlı imanlı bir cumhurbaşkanımız vardır onun yolunda gideceğiz partimize el birliğiyle güç katacağız. Unutmayalım ki, savaşlar her zaman insanlığı hedef alıyor bizler insanca yaşamak istiyoruz analar ağlamasın insanlar ölmesin  ülkemizi birliğimizi beraberliğimizi bozmaya kalkan dış mihraklara tek vücut olmalıyız kardeşçe yaşama  hepimizin ihtiyacı vardır" diye konuştu.

  
BAŞKAN ATİLLA İLE ÇALIŞMAK BİZİM İÇİN ONURDUR 

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Başkanı Cumali Atilla'nın Diyarbakır'ı layıkıyla yönettiğini de belirten Elbey, "Sayın Cumhurbaşkanımızın ve partimizin doğru bir karar vererek değerli başkanımız Cumali Atilla'yı Diyarbakır'dan aday göstermesini çok olumlu buluyorum. Başkanımız 2 yıldır göreve geldiği günden buyana  çok güzel hizmetler yaptı insanlara kapılarını açtı hiçbir parti gözetmemeksizin hiçbir ayırım yapmadan insanların sorunlarına çözüm getirdi yollar asfaltlandı, kaldırımlar, parklar yapıldı. Belediye girişinde  halkla görüşmeler yaptı. Yaşlıya engelliye  dul yetime, hizmet etti. 80 bine yakın ihtiyaç sahibine gıda dağıtımı yaptı.  Hasta ve hasta yakınları için misafirhane açtı 5 yıldızlı otel hizmeti verdi. Bunların yanı sıra Giysi Bankasında binlerce ihtiyaç sahibi fakir ve yoksullara yeni giysiler vererek onları giydir. Bu yaptığı yardımlar ve hizmetler ile halkın sevgisini kazanan böylesi bir değerimizle çalışmak bizler için onurdur. Çünkü sayın başkanımız Diyarbakır'da 2 yıl gibi kısa bir sürede hatırı sayılır hizmetler yaptı. Başkanımız adeta Diyarbakır'ı ihya etti. Kendisine bu kutlu yolda başarılar diliyorum ve her zaman destekçisi olacağımı belirtiyorum" dedi.  
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.