GÜNDEM Haber Girişi : 18 Mayıs 2018 23:44

‘EL BİRLİĞİYLE, MUTLU YARINLARA ULAŞMAK DİLEĞİYLE’

‘EL BİRLİĞİYLE, MUTLU YARINLARA ULAŞMAK DİLEĞİYLE’
D.BAKIR- Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı ve İş Adamı Bedirhan Akyol, kutlama mesajı yayınlayarak, Ramazan-ı Şerif’in hayır ve bereket dolu günlere vesile olmasını diledi.
İş adamı Bedirhan Akyol , Mübarek Ramazan Ayı dolayısıyla yayınladığı mesajında şu görüşlere yer verdi:  
‘Bu mukaddes ayın hürmetine Cenab-ı Rabbim’den; ülkemize ve tüm İslam Âlemi’ne sağlık, mutluluk ve esenlikler nasip buyurmasını niyaz ediyorum. Ramazan-ı Şerif’in bereketi, güzelliği, ayrıcalığı kelimelerle anlatılamayacak çok ve boldur’.  


SAYIN ERDOĞAN, BİR KEZ DAHA ZULME ‘DUR’ DEDİ  

Kudüs’te yaşanan insanlık dışı gelişmelerin çok iyi irdelenmesi ve sebep-sonuç ilişkilerinin tahlil edilmesi gerektiğine dikkati çeken Ak parti Milletvekili Aday Adayı İş adamı Bedirhan Akyol şunları söyledi:  
‘Uzun zamandır hazırladıkları bir planı devreye soktular. Ancak onlar zannettiler ki, başta Türkiye olmak üzere, hiç kimse yüksek perdeden bu zulme tepki göstermeyecek.  
Ancak dünya lideri Sayın Cumhurbaşkanımız, bir kez daha bu katil sürüsünün karşısına tek başına çıkarak, İslam Alemi’nin ortak tepkisini gösterdi. 




İslam Âlemi olarak Kudüs'de, Filistinli kardeşlerimize yönelik reva görülen cani ve Siyonist İsrail zulmünün derin hüznünü ve acısını yaşamaktayız. İslam ve İnsanlık düşmanı bu eli kanlı provokatörlere fırsat vermeyerek, ülkemizin geleceğine kast etmiş kanlı planları bozacağız.  
Dünya üzerinde barış ve kardeşliğe en çok ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde başta Kudüs olmak üzere İslam Alemi’njn genelinde yaşadığı bütün sıkıntıların bir an önce sona ermesi Cenab-ı Allah’tan en büyük niyazımızdır. Ramazan Ayı'nın bu manevi ikliminde dualarımız, başta ülkemiz olmak üzere, tüm İslam Âlemi’nin huzuru, istikrarı, birliği ve dirliği için olsun’ dedi.  





Mübarek Ramazan ayının sosyal dayanışma ve yardımlaşma açısından en veciz örneklerin yaşandığı, ihtiyaç sahiplerinin unutulmadığı, özel anlar olduğuna dikkati çeken Ak parti Milletvekili Aday Adayı İş Adamı  Bedirhan Akyol sözlerini şöyle tamamladı:  
Cenab-ı Allah; başta ülkemiz olmak üzere, bütün İslam Alemi’nin birlik ve beraberliğini muhafaza etmemizi nasip buyursun.  

Toplumsal ve insani dayanışmanın en üst düzeye çıktığı Ramazan ayımız mübarek olsun.  
Kadirşinas halkımızın ve tüm İslam Alemi’nin mübarek Ramazan Ayını en halisane duygularımla kutlar, bu Mukaddes günlerin, sağlık, mutluluk ve esenlikler getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz ederim’. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.