GENEL Haber Girişi : 05 Mayıs 2019 01:27

EFLATUN EĞİTİM KÖYܒNDEN BAHAR ETKİNLİĞİ

EFLATUN EĞİTİM KÖYܒNDEN BAHAR ETKİNLİĞİ
Diyarbakır’ın yanısıra Bölgemizin seçin Eğitim kurumlarından olan Eflatun Kolejinde ‘Hoş geldin Bahar Etkinliği’ düzenlendi.
Eflatun Eğitim Köyü öğretmenleri ve öğrencileri, her yıl geleneksel hale getirdikleri ‘Bahara Merhaba Etkinliğini’ bu yıl da düzenlediler. Ortaokulu öğrencileri ve öğretmenleri, yoğun bir çalışma temposundan sıyrılmak ve biraz da rahatlamak amacıyla Diyarbakır Merkez Yenişehir İlçesi Fidanlığında oldukça geniş katılımlı piknik düzenlediler.  
 


Sabah saat 9.00 gibi başlayan piknik macerası, saat 16.00’ya kadar devam etti. Birbirinden renkli ve heyecanlı etkinlilerin düzenlendiği piknik, öğrencilere bir hayli moral aşıladı. 



Öğrencilerin su savaşları, öğretmen ve öğrencilerin halayları, yakan top, voleybol ve futbol oynamaları ve eğlenceli yarışmalar, öğrencilere unutamayacakları bir gün yaşattı. 



Tabii ki etkinlikte, öğrencilere bol bol ikramlar da yapıldı. Enfes havada yapılan etkinliğe, Okulun ustalarından öğretmenlerine, hatta kurucularına kadar bütün üst düzey yöneticiler de katılarak, çocukların bu mutlu anlarına eşlik ettiler. 




 Güzel havanın keyfini çıkaran Eflatun Koleji öğrencileri, samimi ve içten bir buluşmanın yaşandığı etkinlikte, Eflatun’lu olmanın ayrıcalığını yaşadılar. Halayların çekildiği, mangal yapılan, köfte, tavuk şiş, ızgaralar, içecekler ve çerezler ikram edildiği etkinliğe, 6. Sınıflara mensup yaklaşık yüz öğrenci katıldı.




Eflatun Okulları Genel Müdürü Ahmet Aybak, oldukça heyecanlı ve renkli geçen etkinlik sonrası yaptığı açıklamada şunları söyledi: ‘Adanmışlık ruhuyla çıktığımız bu kutlu eğitim yolculuğumuzda, geçmişin insani erdemleriyle, bugünün teknoloji ve gelişmelerini harmanlayarak geleceği şekillendiren bir eğitim yapısıyla, Eğitim-öğretim faaliyetlerini başarıyla icra eden kurumumuz,



Merkezine “insanı” koyan, sosyal, zihinsel, ruhsal ve fiziksel gelişime adanan bir eğitim sistemini tatbik etmektedir. Çocuklarımıza; günümüzde “nostalji” görünen ahlaki ve insani olguları hatırlatmak; özünü kaybetmeden de dünya standartlarına ulaşılabileceğini göstermek için çıktığımız bu kutlu yolculuğumuzda, her geçen gün üzerine katarak ilerlemenin haklı gururunu yaşamaktayız. 



Dünya standartlarındaki donatılarla harmanladığımız bu eğitim yuvamızda, yarınlarımızın teminatı olan çocuklarımızı, her yönden geleceğe en iyi şekilde hazırlamak amacıyla bütün eğitmen kadromuzla, faaliyetlerimize çok yönlü olarak devam etmekteyiz. 



Eflatun Eğitim Köyü’nde, öğrencilerimize, dünya standartlarında eğitim verirken, velilerimizle de çok yönlü bir iletişim ve dayanışma sistemi kurarak, çocuklarımızı en iyi şekilde eğitiyoruz Türkiye’de ve Uluslararası arenada saygın ve öncü bir kurum olarak, bu tür sosyal, kültürel ve sportif içerikli etkinlileri, Eğitim yılı boyunca sık sık farklı platformlarda tekrarlayacağız. 



ÖZEL HABER:YILMAZ ACU
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.