GÜNDEM Haber Girişi : 16 Haziran 2024 11:27

Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Pamukçu'dan Kurban Bayramı Mesajı

Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Pamukçu'dan Kurban Bayramı Mesajı
Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Pamukçu, Kurban Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayımladı. Dr. Pamukçu, mesajında bayramın manevi değerlerine vurgu yaparak, tüm vatandaşların Kurban Bayramı’nı kutladı.

Mesajında, bayramların toplumsal dayanışma ve yardımlaşma duygularını pekiştirdiğini belirten Dr. Pamukçu, şu ifadeleri kullandı:


"Kurban Bayramı, bizlere paylaşmanın, dayanışmanın ve yardımlaşmanın en güzel örneklerini yaşatmaktadır. Bu özel günlerde, aile bağlarımızı güçlendirirken, ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmanın da mutluluğunu yaşıyoruz. Pandemi döneminde büyük fedakarlıklar gösteren sağlık çalışanlarımız başta olmak üzere, tüm vatandaşlarımızın Kurban Bayramı’nı en içten dileklerimle kutluyorum."


Dr. Pamukçu, sağlık çalışanlarının bayram döneminde de görevlerinin başında olduğunu ve vatandaşların sağlığı için özveriyle çalışmaya devam ettiklerini vurguladı.


"Sağlık çalışanlarımız, bayram günlerinde de büyük bir özveri ile görevlerinin başında olacaklar. Bu vesileyle, onların fedakarlıklarını bir kez daha takdirle karşılıyor ve teşekkürlerimi sunuyorum. Ayrıca, kurban kesimi sırasında hijyen kurallarına dikkat edilmesi ve sağlık önlemlerinin ihmal edilmemesi gerektiğini hatırlatmak istiyorum."


Dr. Pamukçu, bayramın birlik ve beraberlik içinde geçirilmesini temenni ederek, tüm vatandaşlara sağlıklı, huzurlu ve mutlu bir bayram diledi.


"Kurban Bayramı’nın, ülkemize ve tüm İslam alemine barış, huzur ve sağlık getirmesini diliyor, tüm vatandaşlarımızın bayramını kutluyorum. Bu bayramın, sevdiklerimizle bir araya gelmemize ve güzel anılar biriktirmemize vesile olmasını temenni ediyorum."


Diyarbakır İl Sağlık Müdürü Dr. Hakan Pamukçu, mesajının sonunda, vatandaşlara bayram boyunca sağlık tedbirlerine uymaları konusunda çağrıda bulunarak, herkese sağlıklı günler diledi.