GENEL Haber Girişi : 09 Kasım 2019 00:14

Değirmenci’den Mevlit Kandili Mesajı

Değirmenci’den Mevlit Kandili Mesajı
Diyarbakır Berberler ve Kuaförler odası başkanı Cemil Değirmenci , Mübarek Mevlid Kandili dolayısıyla yayınladığı mesajda, ülkemiz ve tüm İslam Kandili’ni kutladı.
Başkan Cemil Değirmenci Mesajında, ‘Dostluklar, kardeşlik ve bütün güzelliklerin harman olduğu, manevi bir hazine değeri taşıyan bir Kandil’e daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını’ belirten Başkan Cemil Değirmenci , duygularını şöyle dile getirdi: ‘Bütün halkımız ve Ümmet-i Muhammed’in Kandili’ni en halisane duygularımla kutluyor ve herkese hayırlı kandiller diliyorum. Adaletin Terazisi, Varlığın Yegâne Yaratıcısı, Merhamet Makamı’nın Tek Sahibi, Yüce Rabbimiz’e, bu müstesna günlerde bol bol dualar ederek, hayır dileklerimizi ulaştıralım. Sema kapılarının açık olduğu böylesi ulvi günlerde, saf bir kalp ve heybemizdeki dua tohumlarıyla, Rabbimiz’e yönelelim. Dileğim odur ki, rahmet yağsın hepimizin hayatına. Hepimizin yüzünde güller açsın, sofralarımızda ağırladığımız ya da sofralarına konuk olduğumuz yetimlerimiz, öksüzlerimiz, aile büyüklerimiz ile beraber, nice güzel Kandiller yaşamayı nasip eylesin Yüce Rabbimiz. Kabristanlara akın ederek, ebediyete intikal eden merhumlarımıza Dualar edelim, hastalarımızı ziyaret ederek, geçmiş olsun dileklerimizi iletelim. HASRETLE BEKLEDİĞİMİZ MANEVİYAT İKLİMİYLE BULUŞTUK Bu müstesna günlerde, hepimizin yürekleri sevinç dolsun, umutlarımız gerçek olsun. Acılar unutulsun, dualarımız kabul ve Kandilimiz mübarek olsun. Tüm mutlulukların gönlümüzde ve manevi sevgilerin kalbimizde yaşaması dileğiyle, bu tarifi imkânsız güzellikleri sinesinde barındıran Mevlid Kandili’ni en iyi şekilde değerlendirelim. Bu Mukaddes Kandil günlerinde bolca namaz kılıp, istiğfar ederek, ellerimizi semaya kaldıralım ve Yüce Rabbimiz’e dualar edelim. Yüce Rabbimiz; bizleri bu mukaddes zaman dilimine kavuşturarak, bir kez daha onurlandırmaktadır. Dolayısıyla, Mevlid Kandili’nin rahmet, bereket ve mahiyetini anlatmaya kelimeler kifayet etmez. Bu duygu ve düşüncelerle bütün İslam Alemi’nin mübarek Mevlid Kandili’ni en halisane duygularımla kutlar, bu müstesna gecenin tüm insanlık alemine sağlık, mutluluk ve huzur günleri beraberinde getirmesini Yüce Allah’tan niyaz ederim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.