GENEL Haber Girişi : 31 Aralık 2019 01:04

DAHA MUTLU VE MÜREFFEH BİR DÜNYA DİLİYORUZ

DAHA MUTLU VE MÜREFFEH BİR DÜNYA DİLİYORUZ
MİSİAD Genel Başkan Yardımcısı Fırat Özmen, ‘Yeni Yıl’ dolayısıyla yayımladığı mesajında, yeni yılda, tüm dünya insanlarına sağlık ve mutluluklar temennisinde bulundu.
MİSİAD Genel Başkan Yardımcısı Fırat Özmen, mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘2019 yılını geride bırakırken, geleceğimizin teminatı çocuklarımız ve gençlerimizin daha huzurlu, mutlu ve müreffeh bir hayat sürmeleri konusunda umutlu olduğumuz yeni bir yıla giriyoruz. 2020 yılında da hep birlikte daha güzel ve müreffeh bir Diyarbakır için hepimiz güç birliği yapmalıyız. Kuşkusuz bu hususta Diyarbakır’da yaşayan her vatandaşımıza önemli görevler düşmektedir. Bu anlayışla ilimiz ve ülkemizin bugüne kadar elde ettiği başarıları yeni başarılarla perçinlemeli, çocuklarımıza daha güzel ve müreffeh bir ülke bırakman çabası ve çalışması içinde olmalıyız. Dün olduğu gibi bugün de, yarın da birlik ve beraberliğimizi muhafaza edip, birbirimizi daha çok severek, ilimiz ve ülkemiz için gayret göstereceğiz. Bu duygu ve düşüncelerle yeni bir yılı karşılamanın sevincini tüm Diyarbakırlı hemşehrilerimizle gönülden paylaşıyor, yeni yılın ilimiz, ülkemize, İslam Alemi ve tüm dünya insanlarına sağlık, mutluluk ve güzellikler getirmesini Yüce Rabbim’den niyaz eder, en kalbi duygularımla saygı ve sevgilerimi sunarım’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.