Çermik Belediyesi, sınav maratonuna hazırlanan öğrencilere destek olmak amacıyla önemli bir adım attı. Belediye tarafından 100 adet üniversite sınavı hazırlık kitabı ve 30 adet ÖSYM OGS sınav hazırlık kitabı öğrencilere dağıtıldı.
Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu, yapılan çalışmanın gençlerin eğitimine katkı sunmayı hedeflediğini belirterek şunları söyledi:
"Çermikli gençlerimizin gelecekte başarı dolu bir eğitim hayatına adım atmalarını desteklemek bizim öncelikli görevimizdir. Bu tür katkılarla gençlerimize destek olmaya devam edeceğiz."
Kitap dağıtımı sonrasında öğrenciler, Çermik Belediyesi Etüt Merkezi’nde yapılan etkinlikte Belediye Başkanı Şehmus Karamehmetoğlu ile bir araya geldi. Öğrenci, Remziye Aydın'da Başkan Şehmus Karamehmetoğlu'na teşekkürlerini iletti.
Bu tür desteklerin devam edeceği belirtilirken, öğrenci ve veliler yapılan bu çalışmanın eğitim sürecinde büyük önem taşıdığını dile getirdi.