GENEL Haber Girişi : 29 Ekim 2018 17:50

Can: ‘AK Parti halkın Partisidir’

Can: ‘AK Parti halkın Partisidir’
Halk günü programı kapsamında AK Parti Kayapınar İlçe Başkanı Servet Can , vatandaşlarla bir araya gelerek onlardan gelen istek ve önerileri dinledi.
İlçe binasında Makamında vatandaşları kabul eden Başkan Can,Halk günü düzenleyerek ellerinden geldiği kadarıyla her gün halka destek olmaya çalıştıklarını belirterek, AK Partinin halkın partisi olduğunu söyledi. Haftanın bir gününü vatandaşlara ayırmanın kendileri için büyük bir mutluluk olduğunu vurgulayan Can,İktidar partisi olarak vatandaşların tüm ihtiyaçlarına cevap veriyoruz. Bu memnuniyetle insanlar bizlere desteklerini sağlıyor.




En iyi şekilde hizmet ederek genel anlamda Kayapınar ilçemize ne kazandırabiliriz onun planlarını yapıyoruz. Hemşehrilerimizle hasbihal ediyor, sorunları ve beklentileri birinci ağızdan dinliyoruz. Hemşehrilerimizin partimize gösterdiği teveccüh hizmet heyecanımızı daha da arttırıyor. AK Parti iktidara geldiği günden beri daima halkına hizmet etti ve bundan sonrada bu necip millete hizmet edecektir .Biz, sorunları çözmek için çalışırız. Elimizden geldiğince vatandaşımızın sorunlarıyla, şikayetleri ve talepleriyle her zaman ilgileneceğiz, bu tür etkinliklerimiz bundan sonrada devam edecektir.dedi.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.