GENEL Haber Girişi : 01 Mayıs 2022 23:57

BÜTÜN HAYATIMIZ, BAYRAM TADINDA OLSUN

BÜTÜN HAYATIMIZ, BAYRAM TADINDA OLSUN
D.BAKIR/ Elif Hanım, Yasemin Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yasemin Timur, yayınladığı mesajda, bütün İslam Âlemi’nin Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Elif Hanım, Yasemin Hanım Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Yasemin Timur, Ramazan Bayramı’nın sayısız güzellikleri sinesine barındırdığına dikkati çekerek, mesajında duygularını şöyle dile getirdi:

‘Kâinatın yaratıcısı ve âlemlerin Rabbi Olan Yüce Allah'a sonsuz şükürler olsun. Rahmet, merhamet ve mağfiretini kesintisiz yağdırdığı böylesi ulvi günleri, bizlere bir kez daha nasip buyurdu. Bu vesileyle Ümmeti Muhammed’in birlik ve beraberliğinin daim olmasına, sevgi ve hoşgörü ikliminin hâkim olmasına vesile olması dileğiyle Bayramımız Mübarek olsun.

Yarınlarımızı inşa edecek olan çocuklarımıza zihin açıklığı ve muvaffakiyetler dileyerek, sağlıklı ve mutlu bir hayat yaşamalarını niyaz edelim.

Cenab-ı Allah'a, dualarımız ve niyazlarımızda buluşarak, bütün dünyanın yaşadığı bulaşıcı salgın hastalığın tamamen bitmesi, Filistinli kardeşlerimizi, kadın, çoluk, çocuk demeden vahşice katleden İsrail zulmünün sona ermesi için secdelerimizde yakaralım.

Bu duygu ve düşüncelerle kadirşinas halkımız ve bütün İslam Âlemi’nin Mübarek Ramazan Bayramı’nı en samimi duygularımla kutlar, Cenab-ı Allah’tan sağlık, mutluluk ve esenlikler dilerim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.