GENEL Haber Girişi : 23 Mayıs 2020 23:38

BÜTÜN HAYATIMIZ, BAYRAM TADINDA OLSUN

BÜTÜN HAYATIMIZ, BAYRAM TADINDA OLSUN
D.BAKIR- İş Adamı Yunus Yıldız, yayınladığı mesajda, halkımızın ve tüm İslam Âlemi’nin Mübarek Ramazan Bayramı’nı kutladı.
Ramazan Bayramı’nın rahmet, bereket ve sayısız İlahi lütuflarla dolu olduğuna dikkati çeken Yunus Yıldız, mesajında şu görüşlere yer verdi: ‘Her şeye kadir olan Yüce Allah, bizleri, doğru yoldan ve sevdiklerimizden ayırmasın! Herkese hayırlı ve bereketli Ramazan Bayramları dileklerimizi iletiyorum. Ümmeti Muhammed’in birlik ve beraberliğinin daim olmasına, akan mazlum ve masum kanlarının durmasına, sevgi, hoşgörü ve barışın hâkim olmasına vesile olması dileğiyle Bayramımız Mübarek olsun. 

Elbette ki toplumda hepimizin yarınlarımıza dair umutları, hedefleri ve hayalleri var. Ramazan Bayramı’nın bu umutların yeşermesi ve gerçekleşmesine bir vesile olmasını, Yüce Rabbimiz’den niyaz edelim. Bereketiyle gelen Ramazan Bayramı, bütün Ümmet-i Muhammed’e bol bol huzur, mutluluk, dirlik ve esenlikler getirsin. Özlemini duyduğumuz bütün güzellikler hanelerimize dolsun. Hayal ettiğimiz, bütün hedeflerimiz birer bire gerçekleşsin. Rahmet ayı Ramazan-ı Şerif’i uğurlarken, Ramazan Bayramı'na ulaşmanın heyecanını ve mutluluğunu yaşıyoruz. Cenabı Allah'a yönelip, ellerimizi açalım. Zikirlerimizi, Tesbihatlarımızı ve tüm İbadetlerimizle Yüce Rabbimiz’e yakaralım. 

Hem ülkemiz için, hem de bütün İslam Âlemi için dualar edip, dünyayı etkileyen, yüz binlerce insanın hayatını kaybettiği, milyonlarca insanın yoğun bakımda tedavi gördüğü bulaşıcı pandemi hastalığından kurtarması için, Cenabı Allah’a dualar ve niyazlarda bulunalım. Cenabı Allah; bu mukaddes günler hatırına, huzur ve bereket dolu bir yaşama adım atmamızı nasip eylesin. Bu müstesna günlerde, tüm dualarınızın Yüce Mevlam katında kabulünü niyaz ediyorum. İşte bu özel günlere bizleri kavuşturan Cenabı Hakk’a ne kadar şükürler etsek azdır. Tüm günleriniz ve gecelerinizin Bayram tadında ve bereketinde olması dileğiyle, vatandaşlarımızın Ramazan Bayramı’nı en samimi duygularımla kutlar, sağlık ve mutluluklar dilerim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.