GENEL Haber Girişi : 31 Temmuz 2020 00:52

BÜTÜN GÜNLERİNİZİN BAYRAM TADINDA GEÇMESİ DİLEĞİYLE

BÜTÜN GÜNLERİNİZİN BAYRAM TADINDA GEÇMESİ DİLEĞİYLE
D.BAKIR- Milli Beka Hareketi İl Başkanı İbrahim Halil Özdemir , Mübarek Kurban Bayramı dolayısıyla yayınladığı mesajda, ülkemiz ve tüm İslam Âlemi’nin Bayramı’nı kutladı.
Mesajında, ‘Dostlukların, kardeşliğin ve bütün güzelliklerin harman olduğu, manevi bir hazine değeri taşıyan bir Bayrama daha kavuşmanın mutluluğunu yaşadıklarını’ belirten Milli Beka Hareketi İl Başkanı İbrahim Halil Özdemir , duygularını şöyle dile getirdi: ‘Evvela, bütün halkımıza ve Ümmet-i Muhammed’in bayramını en halisane duygularımla kutluyor ve hayırlı bayramlar diliyorum.

Sema kapılarının açık olduğu böylesi ulvi günlerde, saf bir kalp ile heybemizdeki dua tohumlarıyla doldurup, Yüce Rabbimiz’e yönelelim. Yüce Rabbimiz; bizleri bu mukaddes zaman dilimine kavuşturarak, bir kez daha onurlandırmaktadır. Kurban Bayramı’nın rahmet, bereket ve mahiyetini anlatmaya kelimeler kifayet etmez. Bu duygu ve düşüncelerle bütün vatandaşlarımızın ve İslam Aleminin mübarek Kurban Bayramı’nı en halisane duygularımla kutlar, bu müstesna gün ve gecelerin, bütün insanlık sağlık, mutluluk ve huzur günleri beraberinde getirmesini, Cenabı Allah’tan niyaz ederim’.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.