GÜNDEM Haber Girişi : 20 Mayıs 2018 14:14

‘BUGÜN SEL OLUP, İSTASYON MEYDANINA AKACAĞIZ’

‘BUGÜN SEL OLUP, İSTASYON MEYDANINA AKACAĞIZ’
D.BAKIR- Adalet ve Kalkınma Partisi (Ak parti) Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı ve İş Adamı İlyas İleri, Başbakan Binali Yıldırım'ın da katılacağı 'Büyük Kudüs' buluşmasının, büyük önem taşıdığına dikkati çekti. Ak parti Diyarbakır Milletvekili Aday Ada
TEK NEFES OLUP, SESİMİZİ DÜNYAYA HAYKIRACAĞIZ 


‘Rabbim’e şükürler olsun ki, artık onların karşısında hep dimdik duran, zulümlerini yüzlerine haykıran ve ne mal olduklarını bütün dünyaya haykıran bir dünya liderimiz var’ diyen Ak parti Diyarbakır Milletvekili Aday Adayı İş adamı İlyas İleri, şöyle devam etti: 
‘Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, Filistin’de yaşanan mezalime karşı sevsiz kalmayarak, tepkisini en sert perdeden dile getirdi. 
Şimdi sıra biz Diyarbakır halkında. 65 masum kardeşimizi hunharca katleden, 3 bine yakın sivili de yaralayan, gözünü kan bürümüş barbarlara, bugün saat 16.30’da İstasyon Meydanı’nda bir araya gelerek, hadlerini bildireceğiz. 


Kudüs’ün, bütün İslam Âlemi’nin ‘Mukaddes ve Hassas’ noktası olduğunu bütün Dünyaya haykıralım. İlk kıblemiz olan Kudüs'e yapılan alçakça, haince saldırıları bir kez daha Diyarbakır’dan lanetleyelim. 
Sayın başbakanımız Binali Yıldırım'ın da katılacağı ‘Büyük Kudüs Buluşmasına’ hep birlikte katılarak, Peygamberler, Sahabeler ve Evliyalar kenti Diyar-ı Bekir’in onurlu duruşunu, bir kez daha dünyaya haykıralım. 

 
GÜN, KENETLENME GÜNÜDÜR 

ABD'nin Tel Aviv'deki büyükelçiliğini Kudüs'e taşıması sonrasında yaşanan Müslüman katliamına sessiz kalan bütün dünya devletleri, bu vebale ortaktırlar. Bir çok dünya devleti, siyonizmin bütün insanlık için son derece tehlikeli olduğunu görmemekte ısrar ediyorlar. Ama unutmasınlar ki, onlar da zulme sessiz kalarak, büyük bir hata yapmaktalar. 

Bütün bu olup bitenler gösteriyor ki, Müslüman Alemi olarak bir olmadıkça, birlik duygusuyla hareket etmedikçe ve kenetlenmedikçe, bu katiller sürüsü daha azacaklardır. 

İnsanlık duygusunu yitirmiş, ar damarı çatlamış, gözünü kan bürümüş bu barbarlar çetesi ve perde arkasında onları destekleyenler, eninde sonunda Cenab-ı Allah’ın azabıyla cezalandırılacaklarını hesaba katmamaktalar. Herkesin kendine göre bir takım hesapları vardır, ama unutmayalım ki, Yüce Allah’ın da bir hesabı vardır. 
Kadirşinas hemşehrilerimizi ve Mazlum İslam Alemi’ni bir kez daha Cenab-ı Allah’ın selamıyla selamlıyor, bugün İstasyon Meydanı’nda buluşmak ve tek yürek olarak haykırabilmek temennisiyle, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.