GENEL Haber Girişi : 23 Aralık 2018 19:04

Bu yılbaşıda tatlılar Sıtkı Usta'dan

Bu yılbaşıda tatlılar Sıtkı Usta'dan
Diyarbakır'dan tüm Türkiye ve Dünyaya uzanan meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta ev yapımı tadında lezzetleri yılbaşında sofralarda lezzet şöleni yaşatacak. Tatlı severlerin uğrak mekanı haline gelen ve Ankara ile Diyarbakır'da bir çok şubesi bulunan Meşhur Kaday
YILBAŞINDA LEZZET ŞÖLENİ YAŞATACAK 


Yılbaşı geceleri hep özeldir. Eski bir yılı geride bırakırken, yeni bir yıla girecek olmanın heyecanı sevenlerle birlikte yaşanır. Bu geceye özel hazırlanan sofralar mutluluğa mutluluk katar. Yılbaşına özel hazırladığınız sofraları taçlandırmak ise, tatlının ustasına kalır. Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta’nın ev yapımı tadında lezzetleri ile yılbaşında sofralarda lezzet şöleni yaşanacak.


  
KATKISIZ ÜRÜNLER KULLANILIYOR 

Kadayıfçı Sıtkı Usta'nın ev yapımı tadında lezzetleri Kurulduğu yıldan bu yana katkısız ürünlerini tatlı severlerle buluşturan Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta, el yapımı lezzetindeki tatlılarıyla halka hizmete devam ediyor. Diyarbakır'da 3 kuşaktan bu yana hizmet veren ve Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta diye tanınan Sıtkı Altunbay, şeker hastası müşterilerini de unutmayarak yeni yılda özel tatlı çeşitleri hazırladı.  
Her ürününde en taze ve en sağlıklı malzemeleri tercih eden Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta’nın mutfağının sırrı doğal ve katkısız gıdalar. Her damak tadına uygun sunmuş olduğu tatlı seçeneklerinin hiçbirinde aroma ve gıda boyası kullanılmıyor.



  
ONLİNE SİPARİŞ HATTI MEVCUT 

 Diyarbakır ve Ankara'da bir çok şubesi ile tatlı devi olan Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta, yeni bir yıla ağzınızın tadıyla ‘‘Merhaba’’ demeniz için sizleri bekliyor. Size en yakın Kadayıfçı Sıtkı Usta’dan en sevdiğiniz tatlıyı alabileceğiniz gibi, online sipariş hattından da sipariş vererek siz yorulmadan tatlınız size gelebilir.  
ŞEKER HASTALARINA ÖZEL TATLI 
Yeni yıl nedeniyle siparişlerin arttığını ve müşterileri arasında şeker hastalarının da bulunduğunu anlatan Sıtkı Altunbay, "Diyabet hastaları Yeni yılda tatlı yiyebilirler. Diyabet hastaları için özel tatlı hazırlıyoruz. Hurmayı buhar sistemi ile ısıtılıp şerbetini süzerek elde edilen yüzde yüz doğal hurma suyundan elde edilen şekerle, diyabet ve halk dilinde şeker hastalarına tatlı yapmaya başladık. Diyabet hastaları belli bir ölçüde yediklerinde hiçbir sakınca yoktur, hiçbir katkı maddesi yoktur. Kadayıf künefe, baklava ve dondurma ürünlerimizde kullandığımız tüm malzemelerimiz kalitelidir. Bize verilen, devredilen bayrağı en iyi ve en kaliteli şekilde zirvede tutuyoruz. İddialıyız, kalite hiçbir zaman tesadüf değildir. Kaliteye hep bilinçli çabalar sonucu ulaşılır" dedi. 



Tüm tatlı çeşitlerinin pancar şekerinden yapıldığını da belirten Altunbay, "İsteyen istediği yere götürüp tahlil yapabilir. Bizim için müşteri memnuniyeti önemlidir. Bizim ürünlerimizde glikoz şurup ve yabancı her hangi katkı maddesi kullanılmamaktadır. Tüm ürünlerimiz doğaldır. Onun için kaliteli müşterilerimiz bizleri tercih ediyor" ifadelerinde bulundu. 


AYDA 12 TON BURMA KADAYIF 


Şubelerinde 170'ye yakın personel istihdam ettiklerini ve üretilen tatlının yarısının il dışına gönderildiğini vurgulayan Altunbay, "Kışın uçak kalkmadığı zaman işlerimiz yüzde 50 düşüyor. Günlük ortalama 40 tepsi kadayıf çıkarıyoruz. Bir tepsi ortalama 8 kilogram geliyor. Aylık ortalama 12 ton civarında kadayıf üretiyoruz. Bunun dışında künefe, baklava çeşitlerimiz var. Burma kadayıfımızın da çeşitleri var. Düz fıstıklı, kaymaklı, peynirli, yuvarlak ve çubuk burma çeşitlerimiz var. Diyarakır burma kadayıfı Gaziantep baklavasına rakip. Gaziantep'te tüketilen baklava oranıyla Diyarbakır'da tüketilen baklava oranı hemen hemen aynı. İddialıyız ve inşallah onları kilo bazında da geçeceğiz. Bütün Türkiye'ye burma kadayıfı tattıracağız" ifadelerini kullandı. 



Ayrıca tüm müşterilerinin yeni yılını kutlayan Altunbay, "Ailelerinizle birlikte sağlıklı, huzurlu ve keyifli bir yıl diliyorum. Ayrıca ülkemiz için de 2019 yılının barışla, huzurla, toplumsal ve ekonomik gelişimle anılacağı bir yıl olmasını temenni ediyorum" diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.