GENEL Haber Girişi : 02 Şubat 2022 18:28

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE VESİLE OLMASINI DİLİYORUM

BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZE VESİLE OLMASINI DİLİYORUM
D.BAKIR/ Duman İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Duman, ’Üç Aylar ve Regaib Kandili’ dolayısıyla yayınladığı kutlama mesajında, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler temennisinde bulundu.
Duman İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Cemil Duman, mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘Üç Ayların başlangıcı Regaip Kandili’nin iyilik ve hoşgörü hislerinin güçlenmesine, yardımlaşma ve dayanışma duygularının daha da kuvvetlenmesine vesile olmasını temenni ediyoruz. Bütün İslam Âleminin heyecan ve sabırsızlıkla beklediği, sevinçle karşıladığı rahmet, mağfiret ve bereket iklimine girmiş bulunmaktayız.

Bu manevi havayı değerlendirerek, kırgınlıkları kaldırıp, elimizi ve gönlümüzü uzanabileceğimiz herkese açalım. Kardeşlik ve beraberliğimizin güçlenerek, insani ve ahlâki meziyetlerimizin yeniden yeşermesine gayret edelim.

Cenab-ı Allah’ın, rahmet ve merhametinin, üzerimize adeta manevi bir sağanak gibi yağdığı, mağfiretinin, lütuf ve kereminin bizleri kuşattığı, üç ayların manevi ikliminin ilk esintisi olan Regaib Kandilini idrak etmenin haklı sevincini yaşamaktayız.

Bu duygu ve düşüncelerle, Üç ayların, İslam âlemi ve milletimizin birlik ve beraberliğine vesile olması dileğiyle, bütün hemşerilerimin üç aylarını ve Regaip Kandilini tebrik ederim.
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.