GENEL Haber Girişi : 25 Şubat 2020 18:07

BİR KEZ DAHA KUTLU GÜN VE GECELERE KAVUŞMUŞ BULUNMAKTAYIZ

BİR KEZ DAHA KUTLU GÜN VE GECELERE KAVUŞMUŞ BULUNMAKTAYIZ
D.BAKIR- Siirtliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Adnan Öktüren, mübarek Üç Aylar ve Regaib Kandili dolayısıyla, bir kutlama mesajı yayınladı.
Adnan Öktüren, kutlama mesajında duygularını şöyle dile getirdi: ‘Bağışlayan, bizlere merhamet eden ve merhamet edenlerin en hayırlısı olan Yüce Rabbimiz, bizleri bir kez daha mübarek üç aylar kutlu kandil gecelerine ve kavuşturduğu için, O’na ne kadar hamdü senalar etsek azdır. Başta İslam Alemi olmak üzere bütün dünyadaki acıların dinmesi, akan gözyaşlarının durması ve zulümlerin sona ermesi niyazıyla, vatandaşlarımızın ve bütün Müslümanların Regaib Kandili’ni en halisane duygularımla kutluyor, saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Varlığı ebedi olan, merhamet sahibi, adaletli Yüce Allah; dua edenleri geri çevirmez. Dualarınızın, Rabbimiz’in yüce katına iletilmesine vesile olan kandillerimiz, beraberinde mutlu ve huzurlu ihsan eylesin. Mübarek üç aylar ve Regaib Kandili'nin idrak edildiği bu kutlu gecelerin öncelikle güzelliklere vesile olmasını, manevi toparlanma ihtiyacının güçlenmesine tümüyle ortam açmasını, Cenab-ı Allah'tan niyaz ve murat ediyoruz’. Regaip Kandili'nin pek çok ihsanın müjdesi olduğunu vurgulayan Adnan Öktüren, bu gecenin manen temizlenmenin, vicdanen arınmanın fırsatı ve fazilet kaynağı olduğunu ifade etti. Mübarek Üç Aylar ve Kandiller münasebetiyle af ve merhamet kapılarının ardına kadar açılacağını vurgulayan Adnan Öktüren, şöyle devam etti: ‘Dualarımız ve ibadetlerimizin gücüyle kötülüklere aşılmaz duvarlar ören ihlaslı yürekler, İman ve irfanının hikmetiyle kötülükleri uzaklaştıran tertemiz kalpler, istikbalimizin güvenceleri ve gurur kaynaklarımızdır. Saygıdeğer halkımız, İslam alemi ve bütün insanlığın mübarek Regaib Kandilini, en halisane duygularımla kutluyor, Yüce Rabbim’den başta ülkemiz olmak üzere, ümmeti Muhammed ve tüm dünya insanlarına, sağlık, mutluluk ve huzur dolu günler ihsan eylemesini niyaz ediyorum’.

Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.