ASAYİŞ Haber Girişi : 07 Haziran 2019 21:12

Binali Yıldırım Sıtkı Usta’nın tatlılarını beğendi

Binali Yıldırım Sıtkı Usta’nın tatlılarını beğendi
Diyarbakır’a gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Ustayıda ziyaret ederek tatlılarını tatmayı ihmal etmedi.
Bir dizi temaslarda bulunmak üzere Diyarbakır’a gelen AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım Diyarbakır’ın meşhur kadayıfçısı Sıtkı Usta’ya da uğradı. Diyarbakır’da geçirdiği günün yorgunluğunu Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta’da atan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım’a Diyarbakır Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, AK Parti Diyarbakır Milletvekilleri Oya Eronat, Ebubekir Bal Mehmet Mehdi Eker eşlik etti. Meşhur Kadayıfçı Sıtkı Usta’da günün yorgunluğunu atan Yıldırım ve beraberindekiler tatlı yiyerek hatıra fotoğrafı çektirdiler. 




Sıtkı Usta’nın Türkiye’nin her yerinde tanındığını ve tatlılarının lezzetinin dünya sınırlarını aştığını anlatan AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım, “Sıtkı Usta bir markadır. Tatlılarını her zaman beğeni ile yerim. Diyarbakır’a gelmişken burayada uğramadan geçemedik. Burada günün yorgunluğunu tatlı yiyerek attık. Sıtkı Usta’ya bizleri en güzel şekilde ağırladığı için teşekkür ederiz” dedi. 




AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Binali Yıldırım ve beraberindeki heyeti ağırladıkları için mutluluk duyduklarını dile getiren Sıtkı Altunbay ise, “Sayın AK Parti İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Binali Yıldırım beyefendinin bizleri ziyareti bizleri sevindirdi. Ziyaretinden şeref duyduk, kendisine ve misafirlerine ikramımızı yaptık. Sayın Yıldırım’a seçimlerde başarılar diliyoruz” diye konuştu. 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.