GENEL Haber Girişi : 22 Ekim 2019 20:42

Beyoğlu: ‘Dava bilinci ile aile içi eğitim birbirine bağlantılıdır’

Beyoğlu: ‘Dava bilinci ile aile içi eğitim birbirine bağlantılıdır’
Milli Birlik Cemiyeti Diyarbakır İl Başkanlığı Kadın Komisyonu tarafından Kadın üyelerine yönelik ‘Milli Birlik Akademisi’ çerçevesinde bir etkinlik düzenlendi.
Akademinin ilk konuğu olan Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu, Birlik ve beraberliğin önemine değinerek, Dava bilinci ile aile içi eğitimin birbirine bağlantılı olduğunu söyledi.



 
Milli Birlik Cemiyeti Diyarbakır İl Başkanlığı Kadın Komisyonu Başkanlığınca Kadın üyelerine yönelik Milli Birlik Akademisi bünyesinde bir etkinlik düzenlendi. 



 
Etkinliğe konuşmacı olarak Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu’nun eşi Dürdane Beyoğlu katıldı. Milli Birlik Cemiyeti Diyarbakır İl Başkanlığı Kadın Komisyonu Başkanı Nurhayat Demir ve kadın üyelerinin katıldığı etkinlikte konuşan Beyoğlu, Birlik ve Beraberlik kavramlarına değinerek, “Kadınlarımız, gerek siyasete gerek sivil toplum kuruluşlarında Mahalle Mahalle, Sokak Sokak, Ev Ev Dolaşıp, Hakikat Yolunda Teşkilatlanmaları gerekir.



Biz Kadınlar olarak bir olmayı, iri olmayı, diri olmayı, Bayrak ve Vatan Bilincinde Ümmet olmayı, ölsek dahi tohum olmayı ve bu tohumların gölgesinde yaşayan birer Diyarbakırlı olarak yeşermeyi gelecek kuşakları eğitmeyi ilke edinmelidir. Dava bilinci ile aile içi eğitimi bir birine bağlantılıdır” dedi. 
 
Etkinlik kadın üyelerin Beyoğlu ile hatıra fotoğrafı çektirmesiyle son buldu. 
 
Yorum Yaz
  • UYARI: Konuyla ilgisi bulunmayan, hakaret içeren cümleler veya imalar, inançlara saldırı, şiddete teşvik yorumları onaylanmamaktadır.